2777
2789
بجز اینا 😂 سبزی هم ندارم 😐

چیز دیگه به ذهنم نمیرسه

شرمنده😂

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم مرغ رو مث نیمرو بپزیم؟

اره مثل نیمرو سرخ کنی البته دقت کن هرکدوم جداگونه سرخ بشه باهم دیگه نه چون مزه همو میگیرن

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
من عاشق غذاهای اینطوریم🤤

من تا حالا امتحان نکردم اصلا 😁 ولی معلومه خیلی خوشمزه است .

اگه حال داشتی دستور دقیق بگو که مثلا گوشت رو با چی میپزی، چقد آب داشته باشه و ...

با اجازه استارتر  من دیشب آلبالو تمیز کردم و کمی شکر ریختم برای آلبالو پلو حالا مهمونم اضافه ش ...

يه كم شيرين ميشه اگر غذاى شيرين دوست داريد ميتونى اضافه كن 

فقط شربت مربا رو ديگه نريز 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
من تا حالا امتحان نکردم اصلا 😁 ولی معلومه خیلی خوشمزه است . اگه حال داشتی دستور دقیق بگو که مثلا گ ...

چشم

اول گوشتو مثل مربع های متوسط میبری

من چشمی تو قابلمه اب میریزم😅حالا خودتون اونقدری بپزین گوشتو که نه اینکه کامل پخته باشه له بشه نه اینکه وقتی میخوری مثل ادامس باشه نپخته یچیز متعادل ادویه هم توش فلفل سیاه و یه مقدار دارچیم بریز

نمک و اصلا موقه پخت نریز باعث میشه گوشت دیر پز بشه

بعد پخت، با روغن یا کره گوشتو سرخ کن

در حین اینکار، فلفل دلمه سبز و هویج رو که به شکل خطی خورد کردی و هرکدوم رو جداگونه (حالا لازم نیس تو ماهیتابه جدا همینکه موقه سرخ شدن به هم برخورد نکنن کافیه) سرخ میکنی 

برنجم که از قبل پخته به اندازه یه نفر برمیداری با کره و یه مقدار فلفل سیاه و نمک مخلوط میکنی

اگه مصلا دونفرین دوتا تخم مرغم جدا جدا سرخ کن 

تو یه بشقاب برنجو یخورده پایین قالب میزنی (بخاطر اینکه پخش نباشه) ، بالا سمت راستش دلمه و هویج و تخم مرغ و سمت چپش گوشت رو میذاری

حالا میتونی گوشتو مخلفات تو یه ظرف دیگه هم بذاری

نوش😁کنارش نوشابه هم میچسبه

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
چشم اول گوشتو مثل مربع های متوسط میبری من چشمی تو قابلمه اب میریزم😅حالا خودتون اونقدری بپزین گوشت ...

مررررسی مهربون. زحمت کشیدی این همه نوشتی. 

حتما درست میکنم ایشالا 😋😍

مررررسی مهربون. زحمت کشیدی این همه نوشتی.  حتما درست میکنم ایشالا 😋😍

خواهش عزیز نوش جون♡♡