2777
2789
عنوان

حق و به کی میدید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 21 پست
من جایی و نمیشناختم عروس جای غریب شدم خب چیکار میکردم 

وا عزیزم دیگه بزرگ شدی ازدواج کردی ! خارج از کشور که نیستی. از مردم آدرس بپرس چندبار بپرسی یاد میگیری. سر هر چیز کوچک هم حرص نخور. زندگی اینقدر بالا پایین داره روحیه ات خراب نکن

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
بعدشم اصلا نزار بچه های جاریت رو اعصابت تاثیر بزارن خیلی جدی بگو بهشون اه چقد بدممم میاد

داریم شام میخوریم با شوهرم میان میگن شام چیه شام دو نفر چطور به سه نفر برسه منم عصبی میشم دیگه اعصاب برام نمونده بخدا دیگه خستم خیلی پروان بهشون چیزیم بگم تا چند روز قهر میکنن 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا عزیزم دیگه بزرگ شدی ازدواج کردی ! خارج از کشور که نیستی. از مردم آدرس بپرس چندبار بپرسی یاد میگیر ...

ممنون گلم چشم سعی میکنم ⚘⚘⚘مرسی که به حرفام گوش دادید

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
حق با شما بوده همیشه حرف دلتو بزن هیچ چیزی رو قورت نده حق گرفتنیه و حالی کردی نباید واسه پول دادن اذ ...

چشم ممنون گلم⚘💖

ممنون گلم چشم سعی میکنم ⚘⚘⚘مرسی که به حرفام گوش دادید

فدات گلم. خوشبخت باشی

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
اره خاک تو سر من که دل رحمم خاک تو سرم لعنت به من کاش خدا جونمو بگیره💔

عزیزم خودتو سرزنش نکن ولی در حالت کلی مادرشوهر بزرگتر از توعه اون باید دست تو جیب کنه نه شما.. همسرت متوجه نیس که برا مادرش خرج کردی اینکه ازش پول میگیری به چشمش میاد ... عزیزم برو به مادرشوهرت بگو میخام برم آرایشگاه شوهرم میگه باهمون پولی که بهت دادم برو دیگه روم نشد بگم برا دکتر مادرش دادم. اگه میشه پولو بدین برم سالن آرایشی

داریم شام میخوریم با شوهرم میان میگن شام چیه شام دو نفر چطور به سه نفر برسه منم عصبی میشم دیگه اعصاب ...

بذار قهر کنن خودتو در حد بچه خورده پایین نیار اصلا به بچه رو نده گلم سوارت میشن زیاد باهاشون حرف نزن و اهمیت نده بشون ...بعدم چون عزیزن نمیتونی کاری کنی باهاشون 

کلا خودتو بگیر واسه بچه ها رو نده ...اومدن هم همه ش قانون مقررات تربیتی بذار تا اذیت شن برن ..مثلا اول باید دستتان بشورید ببینم که شستید بعد غذا ... جلو تلویزیون نشینی باید دور بشین تشر بزن بگو صاف بشین قوز نکنید...صدا تلویزیون بیشتر از ده تا نشه خودت کم کن ... و حق بجانب به بزرگترها بسپر حواسشون باشه جوری که تو داری خیرشونو میخوای ... وای چقد کف پاتو کثیف شده دیگه رفتن تو حیاط ممنوعه مریض میشید 

بفرست بگو بدید مامان بزرگ پاتو بشور ... سر صدا نکنید ساعت یک تا سه باید بچه بخابه یالا یالا بالشت بذار مجبور کن بخابن... خلاصه با یه ذره تشر بگو اگه گوش ندادن دفه بعد که اومدن بگو بچه با ادب به حرف بزرگتر گوش میده ... کسی که بحرف زنعموش گوش نداده با زنعموش حرف نزنه ... 

یه ماه گیر بدی دیگه خودشون دوری میکنن ازت

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ