آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
دخترم خیلی ضعیف آرنج دستش خیلی نگرانشم خودش از دیشب تا الان اصلا گریه نکرد ولی از بعد عملش می ...
نه عزیزم آرنج جای بدی نیس پسر من ران پاش بود همش ۳ سالش بود تا بالای ناف تو گچ بود دختر گلت فقط دستش رو گچ میگیرن خیلی راحت تر از پا هس صبور باش به دخترت هم آرامش بده
وای چقدر بد خداروشکر این روزات رد شدن بچه خیلی اذیت میشه بعد عمل؟
آره خیلی اون دوران بد بود خداروشکر تموم شد این عکس رو نشون دادم بهت بگم میتونس خدای نکرده بدتر ازین بشه پس ناراحت نباش قوی باش به دخترت روحیه بده بزار زود خوب شه بگو خداروشکر بدتر نشد نگو چرا بچه من اینطوری شد،چون پسر من تا کمر تو کچ بود نمیتونی تو خواب بچرخه بعد گریه میکرد نمیتونی بلند شه باز گریه میکرد کلا خیلی سختی کشید بچه ام