2777
2789
عنوان

اونا که اعتقاد دارن به ذکر

10093 بازدید | 6 پست

من چند روز پیش یه تاپیک زدم که ذکرای قرانی بلدم . بیشتر چیزا رو نوشتم اونجا توی صفحات هست هر کس دوست داشت مطالعه کنه . 

فقط این مورد که برای ازدواج هست تصحیح میکنم : 

گلم برای اینکه ازدواجت جور بشه به مدت دو هفته روزی یکبار سوره یس و سه بار سوره توحید بخون و هدیه کن به امام جواد (ع)
و توی همین دو هفته بعد از نماز عشا صلوات بفرست بعد بخش اخر ایه ۲۴ سوره قصص (رَبِّ إِنِّي لِما أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ ) رو ۷۰ بار بخون و در اخر هم صلوات بفرست گلم
به نیت باز شدن راه ازدواجت ان شاالله  
.....

توی اون تاپیک ننوشتم هدیه به امام جواد(ع) کنه 

اینم ادرس تاپیکم دوست داشتین مطالعه کنین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6887417/من-چندتا-ذکر-خاص-بلدم-هر-کس-خواست-مشکلش-رو-بگه?page=1

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
این اذکار واقعا جواب میدن؟ پس چرا من هر چی ذکر میخونم انگار نه انگار😞

بله عزیزم بارها و بارها جواب دادن . گاهی ما ذکر مناسب اون مشکل رو نمیدونیم . گاهی ما مانع هایی داریم ... البته همه اذکار الله خوب هستن همه ایات خوب هستن اما بعضی از ذکرا برای بعضی مشکلات شاید بیشتر جواب بدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونم ب نیت خواهر شوهرمم بخونم؟

بله جانم برای ازدواجش ؟ بله گلم بگید به نیابت ایشون میخونید