من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
یه سوال ترک زبان های اردبیل و تبریز زبانشون با زبان ترکیه ای یکیه؟
یخو بابا فرقی وار
یه سوال ترک زبان های اردبیل و تبریز زبانشون با زبان ترکیه ای یکیه؟
خیلی کلمه ها یکیه ولی لحجه فرق داره اوکی
یه سوال دیگه مرز با ترکیه میشه با ماشین رفت از راه اردبیل یا تبریز اطلاعی ندارید نمیدونی چجوریه
نه نداریم
سلام دوستان، ببخشید میشه چندنمونه سلام و احوالپرسی روزانه و یا هر اصطلاحی مربوط به احوال پرسی به زبون ترکی بگید. جدیدا با دوستی آشنا شدم که اهل اردبیله خیلی دوست داره باهاش ترکی صحبت کنیم البته درسته تو نت هست و اینکه ایشون میتونه به ما یاد بده ولی میخواهم خودم یاد بگیرم برم باهاش بحرفم غافلگیر بشه چون میدونم خوشحال میشه.
سلام دوستان، ببخشید میشه چندنمونه سلام و احوالپرسی روزانه و یا هر اصطلاحی مربوط به احوال پرسی به زبون ترکی بگید. جدیدا با دوستی آشنا شدم که اهل اردبیله خیلی دوست داره باهاش ترکی صحبت کنیم البته درسته تو نت هست و اینکه ایشون میتونه به ما یاد بده ولی میخواهم خودم یاد بگیرم برم باهاش بحرفم غافلگیر بشه چون میدونم خوشحال میشه.
عزیزم ببخشید میشه چندنمونه سلام و احوالپرسی روزانه و یا هر اصطلاحی مربوط به احوال پرسی به زبون ترکی بگید. جدیدا با دوستی آشنا شدم که اهل اردبیله خیلی دوست داره باهاش ترکی صحبت کنیم البته درسته تو نت هست و اینکه ایشون میتونه به ما یاد بده ولی میخواهم خودم یاد بگیرم برم باهاش بحرفم غافلگیر بشه چون میدونم خوشحال میشه.