2777
2789
عنوان

چرا حس می کنم بدرد شوهرم نمی‌خورم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من همیشه توهم میزنه که خیلی بهتر از منه 

ولی همش درحد توهمه 

چون من میدونم که خیلی ازش بهترم هرچی نباشه من ذات دارم

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
همسر من همیشه توهم میزنه که خیلی بهتر از منه  ولی همش درحد توهمه  چون من میدونم که خیلی ...

نه همسرم همچین فکری نمیکنه من این حس دارم ،احساس میکنم کم دارم زشتم 

حس می کنم زیبا نیستم 

تو ظاهرت رو انتخاب نکردی پس بابتش ب کسی نباید جواب پس بدی

شوهرت روز اول مگه ندیدت و انتخابت کرد؟

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍
😕😕😕😕😕خود کم بینی داری مگ

پاهام بخاطر چاق لاغری از داخل ترک عمیق برداشته هربار ک نگام می‌کنه بدش میاد هرکاری کردم خوب نشد ترک عمیق و قدیمی شده، سینه هام شل و افتاده شده

ای خدا از دست تو ،کم کم می‌خوام برم پیش مشاور 

عزیزم مشاور میخواد همین حرفای مارو بگه بهت دیگ😁😂فقط با پول

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍
تو ظاهرت رو انتخاب نکردی پس بابتش ب کسی نباید جواب پس بدی شوهرت روز اول مگه ندیدت و انتخابت کرد؟

خوب بودم یهو تو پنج سال زندگی بدنم از بین رفت انگار پنجاه سال گذشته

پاهام بخاطر چاق لاغری از داخل ترک عمیق برداشته هربار ک نگام می‌کنه بدش میاد هرکاری کردم خوب نشد ترک ...

منم ب خاطر دوتا بارداری پر لک و ترک شدم😁

😁 حتما برو.حتما خوب بودی که همسرت انتخابت کرده.پس دیگه همچین فکری نکن.پیش خودش یوقت این چیزا رو نگ ...

نمیگم اما خودم از خودم بدم میاد بس ک ترک پوستی پیدا کردم