2777
2789
عنوان

یه سوال فقهی قانونی

227 بازدید | 16 پست

این سوال یکی از هم باشگاهی دوستمه و من واقعا جوابی براش نداشتم

چند وقت پیش این خانم عاشق مردی میشه و خب ۵سال با ایشون دوست بودن و ایشون باهاشون وارد رابطه میشه بعد ۵سال اقاعه بخاطر اینکه این خانم عرب بود بهانه میاره و باهاش ازدواج نمیکنه

الان خانم یه خواستگار خیلی خوب داره و توبه کرده از کار گناهش .با این علم ک اقرار به گناه گذشته گناه کبیرس و این اقا از خانم اصلا برگه تایید سلامت نخاسته و گفته من اعتماددارم ایا عقدشون باطله؟؟؟؟ 

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
نه برا چی باطل باشه

چون از یه پاسخ به سوالای شرعی پرسیده چون اصول عقد برپایه باکره بودنه تدلیس تلقی میشه اما من خوندم خودم اگر فریب بده خب خانم ک نمیخاد چیزی بگه و ازطرفی فسخ عقد به عنوان حق مرد تلقی میشه اما از ریشه باطل بودن عقد رو نمیدونم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون از یه پاسخ به سوالای شرعی پرسیده چون اصول عقد برپایه باکره بودنه تدلیس تلقی میشه اما من خوندم خو ...

نه

وقتی آقا براش مهم نیس باکره بودن پس تو عقد هم قید نمیشه

بعدپ من مقاله این موضوع تدلیس در ازدواج رو نوشتم مسلطم

تدلیس هم اگه باشه تا وقتی مرد شکیت نکنه عقد باطل نمیشه و الان تو دادگاه ها خیلی خیلی به ندرت رای به بطلان عقد میدن معمولااگه برا تدلیس شکایت کنن میفرستن برا طلاق

یعنی عقد باطل نمیشه

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
چون از یه پاسخ به سوالای شرعی پرسیده چون اصول عقد برپایه باکره بودنه تدلیس تلقی میشه اما من خوندم خو ...

کلا عقد باطل نمیشه

این پاسخگوها یه چیزی میگن 

مهم قانونه که موارد تدلیس رو باطل کننده نمیدونه فقط یه سری موارد خاص

تو فقه هم اگه مرد تاکید کرد که باکرگی شرط عقده و به زبون و نوشته ضمن عقد آورد  بعد میتونه شکایت کنه

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
نه وقتی آقا براش مهم نیس باکره بودن پس تو عقد هم قید نمیشه بعدپ من مقاله این موضوع تدلیس در ازدواج ...

بی نهایت ممنونم عزیزم لطف کردی 🙏🏻 چون خیلی نگران بود و ازشدت ناراحتی دوسه بار کارش ب بیمارستان کشیده برا همین خاستیم کاری براش بکنیم

ممنونم بازم

کلا عقد باطل نمیشه این پاسخگوها یه چیزی میگن  مهم قانونه که موارد تدلیس رو باطل کننده نمیدونه ...

ن بابا این بنده خدا گفته من برگه سلامتم نمیخام و اگرم خون نیومد بهت بی احترامی نمیکنم ببرمت دکتر خودت برام باارزشی و بهت اطمینان دارم

تو عقدنامه نباید ذکر بشه دوشیزه.

بعدم اعتماد داشتن فرق می‌کنه با مهم نبودن این موضوع!

بنظرم مطرحش کنن بهتره

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

واقعاکه بنده خداچ اطمینانم داره......درصورتی که اون خانم عشق وحالشاکرده....حالامیخوادازدوجم کنه....مرداخیلی تیزن همون شب اول متوجه میشه....بهش بگولااقل بروبدوزش

آخه چطوری فریب یه مردومیخورن.....وباهاش همبسترمیشن...بعدطرف عین کهنه هیزپرتشون میکنه .....

متاسفانه همیشه احساسات دخترا حاکم بر عقلشون میشه