2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

897 بازدید | 37 پست

یکم پول دستم بود عین خنگ ها نرفتم یه تیکه زمینی سکه ای چیزی بخرم رفتم پولو گذاشتم بانک چند تا قرعه کشی خونگی  ثبت نام کردم که با سود اون پول بریزم قرعه هارو الان طلا و همه چی گرون شد دوباره سکه یازده تومنم رد کرد میگن خونه و اینام داره گرون میشه چه خاکی بریزم تو سرم دیگ پولو از بانک هم بردارم قرعه هارو نمیتونم بریزم پوللمم بی ارزش میشه تاسال بعد نمیتونم زمین یا طلا بگیرم😥😥😢

با اجازه استارتر

شنیدم دعای نی نی سایتی ها میگیره

من از بچگی سختی های زیادی کشیدم 

بابام معتاد بود ،مامانم و کتک میزد ،دادم فحش میداد ،زور گوئه و بشدت تعصبی و بددل 

طوری ک اجازه نمیده تنهایی تا دم در هم برم

بشدت هم فقر مالی داریم 

تو این زندگی باید فقط سکوت کنی و اجازه حرف زدن هم نداری 

تنها امیدم اینه حداقل ازدواج خوبی داشته باشم 

الان 19سالمه میخوام برا کنکور بخونم 

ولی شرایط خونه نابود رو مخمه

خدا شاهده ب جان مادرم ی دونه از حرفام دروغ نیست 

هر کی دعا میکنه واسه نجاتم ی لایک بزاره

منم دعاتون میکنم 

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونی برندس که پولو خرج کنه الان پس انداز بزرگترین اشتباهه متاسفانه قرعه ها دراومدن بذار رو پولت بده طلا

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

جلو ضررو از هرجا بگیری.........

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بهش فک نکن
به این فک کن چقدر سلامتی

چه آدمای خوبی در اطرافت هست

به این فک کن که هنوز میتونی تایپ کنی و ببینی و مطلب بذاری

به اینکه چقدر فکرت راحته که تنها دغدغه ت شده فک کردن به ضرر

به چیزای خوبی فک کن که هنوز از دستشون ندادی

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

اصلا به این قرعه های خونگی اعتقاد ندارم

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم