2821
2789
عنوان

معجزه

182 بازدید | 12 پست

تا حالا پیش اومده توو اوج ناامیدی و خستگی که دیگه از همه چی بریدین یهو معجزه بشه و به خواسته تون برسین؟ 

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین همه چی امکانش هست 

شل کن فقط 

حالا که چشمت افتاد بیا تا بدونی🙃.................................................................................................🙃 اون اتفاق غیر منتظره که حالتو و حالمو خوب کنه نزدیکه بهمون 🙃خدایا شکرت🤍
میشه یه کوچولو مبهم بگین

یه روز یه اتفاق خیلی بد برام افتاد خیلی خیلی بد نمیشه بگم چی ، آبروم به مو بند بود ولی دقیقا لحظه اخر شاید دو دیقه دیرتر میشد الان اصلا من زنده نبودم ، ولی لحظه اخر معجزه شد و خداروشکر بخیر گذشت ، هیچکس باور نمیکرد که بشه هنوزم که هنوزه همه میگن ما موندیم چجوری اونروز بخیر گذشت

یه روز یه اتفاق خیلی بد برام افتاد خیلی خیلی بد نمیشه بگم چی ، آبروم به مو بند بود ولی دقیقا لحظه اخ ...

ای کاش خدا به دلای خسته مون رحم کنه کاش واسمون معجزه کنه از این حال خراب نجاتمون بده 😭

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز