2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منمم

@_yalda_singer_   دلتنگم هستم بدجور🙁

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
هعی💔 اعصاب و روان با مامانم دیگه موندم چیکار کنم 

اختلافای مادر دختری همه جاهست   بحث نکن الکی اعصابت خورد میشه ؛ خودش دوساعت دیگه خوب میشه.مادراست دیگر.....😁

شکر گزار خدا باشیم  بخاطر تموم روزای تکراری اما بی مصیبت

آره خدایی....منم هی میام غر بزنم باز میگم خداروشکر تو بیمارستان نیستیم بااین اوضاع...خدایا شکرت

اختلافای مادر دختری همه جاهست   بحث نکن الکی اعصابت خورد میشه ؛ خودش دوساعت دیگه خوب میشه.ماد ...

مشکل من و اون هیچوقت حل نمیشه . میترسه از ازاد بودن من هی میخاد منو تو بند و مطیع خودش بزاره به هیچکدوم از حرفاش نه نگم 

منم یکم این مشکلو دارم ...هی خودمو میزنم گول میزنم ولی انگار بیفایده س    

عهه خیلیییی بده دلتنگی🙁

نه من دلتنگع رفیقمم صبح باهاش حرف زدم😂😍

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
2790
2823
2791
2779
2792