2777
2789
عنوان

دوست صمیمی

1189 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خب ..اول باید بگم دوست صمیمی من ادم اجتماعیه و من دقیقا برعکس اونم و این باعث شده اون کلی دوست داشت باشه و خونشون دقیقا بقل خونه ما هست و حدود شیش ماه پیش بود که هر وقت بهش میگفتم بیا  قرار بزاریم همو ببنیم همیشه میپیچوند و میگفت نمیتونم بیام بینمت مثلا من از حموم اومدم موهام خیسه نمیتونم بیام و هزاران بهونه چرت دیگ .... و هروقت براش ویس میفرستم هیچ وقت گوش نمیده و این منو و ناراحت میکنه چون من وقت میزارم ویس میگیرم و این یعنی برام ادم ارزشمندیه ولی اون اصلا جوا بنمیده هم به ویس هم پی ام ها و این کارا منو و خیلی ناراحت میکرد تا اینکه چند وقت پیش گفتم چرا مثل خودش رفتار نکنم ؟ و از خودش بدتر رفتار کردم که شاید اینجوری متوجه اشتباهش بشه اما از اون موقع ک این تصمیم و گرفتم 2 ماه میگذره و حتی یه پی ام ام نداده که زنده ای ؟ یا حالت خوبه ؟ یعنی اصلا اهمیت نداره براش که من چرا اینجوری شدم من فکر میکنم دوستای جدید پیدا کرد و برای همین منو و فراموش کرده :) نظر شما چیه ؟ به نظرتون باید چیکار کنم و خب این فقط یه مشکله حدود 20 روز دیگ تولدشه و من واقعا نمیدونم تبریک بگم ؟ به کسی که دو ماه حتی یه سلام خوبی ام نیوده بهم بگه و منم اصلا باهاش حرف نزدم نمیدونم بادید چیکار کنم فقط میدونم نباید با هر بنی بشری صمیمی شد بادی اول اخلاق اون ادم و بفهمی از زمین تا اسمون بعد دوست شی من واقعااا اشتباه بزرگی کردم و دوست داشتم اینجا بیام و مشکلمو و بگم بینم نظر شما جیه شما جای من بودید چیکار میکردید ؟ممنون که این متنشو تا اخر خوندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جای تو بودم دوستی هم تموم میکردم هم تبریک تولد نمیگفتم این همه آدم ناز اینو بکشم؟ برو بابا😂🤝

موافقم واقعاا بعضی ادما لیاقت توجه ندارن یا حتی پرسیدن حالشونو

سلام عزیزم! منم این مدل دوست صمیمی تو دانشگاه داستم به حدی صمیمی بودیم که شبا کنار هم میخوابیدیم...اونم خیلی دوست داشت و وقتی دوستاش بودن من هیچ حساب نمی‌کرد..منم خب کم کم عقب کشیدم...تا اینکه دوسال گذشت باز خودش زنگ زد و بهم پیام داد ولی خب از پیاماش و دیر جواب دادناش دیدم هنوزم مثله قبلنه بازم کات کردم و پیام ندادم...واتم پاک کرد و با یه شماره دیگه که اون نداره اومدم وات...نمیخام این جور دوستایی رو...

وقتی اینجوری بهت بی توجهی می‌کنه و محل نمیذاره و دوماه خبری نگرفته مطمئن باش تبریک گفتن تولدش مثل تف سربالا برا خودته...ازش تا اونجا که میتونی فاصله بگیر! اینجوری حال خودت بهتره!!

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░