2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی درگیری ریه به حدی زیاد میشه که خود بیمار دیگه توانایی نداره هیچ نفسی بکشه.. یه دستگاهای بزرگی بهش وصل میکنن که نفس میده.. اما انقدر با فشار زیاد و پرقدرت که بیمار‌ خیلی اذیت میشه و شدیدا بی قراری میکنه که معمولا دست و پاشو میبندن و بیهوشش میکنن.. اما دستگاهش انقدر فشارش زیاده که سخت بیهوش میشه

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
وقتی درگیری ریه به حدی زیاد میشه که خود بیمار دیگه توانایی نداره هیچ نفسی بکشه.. یه دستگاهای بزرگی ب ...

بیمار کرونایی داریم و اینتوبه شده ، واقعا نمیدونم باید چه کرد

بیمار کرونایی داریم و اینتوبه شده ، واقعا نمیدونم باید چه کرد

فقط براش دعا کنین.. مرحله ی خطرناکیه اما انشالله خوب میشه🙏

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
ایشون پزشک هستن؟ 

والله خودشون گفتن پزشکن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ممنونم عزیزم شما پزشک هستین؟ 

من دانشجوام مادرم پرستار بخش ای‌سی‌یو هستش از اون پرسیدم هرچی گفت رو تایپ کردم براتون

من دانشجوام مادرم پرستار بخش ای‌سی‌یو هستش از اون پرسیدم هرچی گفت رو تایپ کردم براتون

خیلی لطف کردین عزیزم، اخه همه میگن بیمار از اینتوبه سخته دربیاد واسه همین خواستم بدونم اصلا هیچ شانسی نیست؟ 😔 اخه جوان و هیچ بیماری زمینه ای نداره