2777
2789
نه دیگه درکش کن اشکال نداره این یه بارو 

مرسی عزیزم.ببخشید تو تاپیکت پرسیدم یهو چالشتو دیدم باز یادش افتادم

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من جات بودم جواب نمیدادم در ادامه 😂😂 بیین مثبت فکر کن.احتمالا با کادو میخواد سوپرایز کنه😂 سوپرا ...

بیشترین سوپرایزش اینه ک با گل بیاد خونه😂

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
نه بابا این چه حرفیه منم تاپیک زدم یکم بخندیم دور هم

فدات عزیزم

بیشترین سوپرایزش اینه ک با گل بیاد خونه😂

والا همونم خوبه شوهر من خیلی خوبه 

ولی یه بدی که داره اینع که مناسبتارو یادش نمیمونه اگه هم بمونع اصلا تبریک و کادو اینا نمیگه

والا همونم خوبه شوهر من خیلی خوبه  ولی یه بدی که داره اینع که مناسبتارو یادش نمیمونه اگه هم بم ...

بیشتر مردا همینطورن 

شوهرمنم انقدر ک من کادو گرفتم و تبریک گفتم و سوپرایزش کردم تا یه ذره یاد گرفته اصلا تو خانوادشون ب مناسبتا اهمیت نمیدن درست برعکس ما

بیشتر مردا همینطورن  شوهرمنم انقدر ک من کادو گرفتم و تبریک گفتم و سوپرایزش کردم تا یه ذره یاد ...

منم به خدا کادو میگیرم تولد سورپرایز ولی خودشم میگه چیکار کنم خوشم نمیاد از این چیزا یا میگه خودت بخر یا میگه حاظرشو با هم بریم

منم به خدا کادو میگیرم تولد سورپرایز ولی خودشم میگه چیکار کنم خوشم نمیاد از این چیزا یا میگه خودت بخ ...

ادامه بده بلاخره یاد میگیره