من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
امروز سالگرد ازدواجمون بود کلی واسش پیام عاشقانه فرستادم در جوابم فقط نوشته ب شماهم تبریک میگم گلم
سرکاره و سرشون شلوغه ولی خب ناراحت شدم و فقط نوشتم مرسی.بنظرتون حق داشتم ناراحت بشم
ولی همیشه ک پیام میدم کلی عاشقانه جوابمو میده
خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
شما گفت؟ من فقط وقتی قهرم میگم شما🤭 شاید شب سوپرایز داره عمدا خواسته ضد حال بزنه ستاد_روحیه_دهی ...
اره بخدا گفت شما
اصلاسابقه نداشت اینطوری جوابمو بده
نه بابا فکر نکنم ولی روحیه دهیت حالیه😂
خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
اگ سرکار بوده ک ن ناراحت نشو.نتونسته حتما . ولی توام موقع ها خوبی ک میدوتی خوب جواب میده پیام بده
آخه یا خونه است یا سرکار
اره بخدا گفت شما اصلاسابقه نداشت اینطوری جوابمو بده نه بابا فکر نکنم ولی روحیه دهیت حالیه😂
من جات بودم جواب نمیدادم در ادامه 😂😂
بیین مثبت فکر کن.احتمالا با کادو میخواد سوپرایز کنه😂
سوپرایز هم نکرد انقدر به روش بیار تا خودش خجالت بکشه و سوپرایز کنه 😂🤭
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره