2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امروز چن نفر بود کشته؟؟؟😰

نوشنه بود فوتیا تو جهان اول شد ۳۵۷

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
امروز چن نفر بود کشته؟؟؟😰

🚨 فوت ۳۵۷ بیمار کووید-۱۹ در شبانه روز گذشته

💢  مبتلایان جدید: ۳۴۹۵۱ نفر
💢 قربانیان جدید:  ۳۵۷ نفر

💢 کل مبتلایان: ۳۷۵۸۱۹۷ نفر  
💢 کل قربانیان: ۸۹۴۷۹ نفر

💢 بهبودیافتگان: ۳۲۹۱۹۷۹ نفر
💢 بیماران بدحال: ۵۱۰۰ نفر

💉 چقدر واکسن در کشور تزریق شده است؟

💢 واکسن تزریق شده دز اول:  ۸۴۷۴۳۳۲
💢 واکسن تزریق شده دز دوم:  ۲۴۹۶۶۷۷
💢 مجموع واکسن تزریق شده:  ۱۰۹۷۱۰۰۹

@Aalijnab

اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤

والا شهر ما از ده نفر ی نفر ماسک داره.خدا به دادمون برسه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
من کرونا دارم الان:)واسه سلامتی خودم و خانواده ام یه صلوات بفرستین ممنون ازتون 

یعنی عاشق روحیه تم که لبخند زدی با ارزوی سلامتی هر چه زودتر برای سلامتی پدرمنم دعا کنید چند روز دیگه عمل لیزر مثانه داره همه نگرانیم ای خدااااااا

با خدا باش و پادشاهی کن
والا شهر ما از ده نفر ی نفر ماسک داره.خدا به دادمون برسه

وای اره

شهر ما میرن تو پارک پیک نیک کنار هم میشینن😭

ناامیدم از قطع چرخه 

حس میکنم همیشه باید با ماسک زندگی کنیم

منو خانوادمم کرونا داریم الان😪

درخواست دوستی و لایک نکنید⛔
یعنی عاشق روحیه تم که لبخند زدی با ارزوی سلامتی هر چه زودتر برای سلامتی پدرمنم دعا کنید چند روز دیگه ...

انشالله تمام بیمارا خوب بشن 🙏🙏🙏

منکه از همونروز اول دارم کارا خونه رو انجام میدم خودمو ننداختم که ضعیف نشم.

درخواست دوستی و لایک نکنید⛔
وای اره شهر ما میرن تو پارک پیک نیک کنار هم میشینن😭 ناامیدم از قطع چرخه  حس میکنم همیشه بای ...

خدا شفاتون بده.آره هم مردم بیخیالن هم مسئولا .خدا هم که قرار نیست به دادمون برسه.فقط مردم بیچاره که رعایت میکنن و بخاطر بی توجهی بقیه میگیرن

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

منم‌مشکوکم ب کرونا برای سلامتب خودم وبچه هام ی صلوات بفرستین‌ممنون 😘

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز