صحرا_ص مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 631 عنوان هعی خدا 30 بازدید | 4 پست از بس برق و خاموش و روشن کردن کولرمون سوخت😭🤦🏼♀️اصلا درد سوختن هیچی اینکه داریم از گرما میپزیم هیچولی چرا ابو قطع میکنن بخدا مردن شرف داره به این جور زندگی کردن جهنم دماش ۴۰ درجه نیست استخوان هایی که مبتلا به اُمیدند:) 1400/05/05 | 18:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artyyyyy عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5062 حالا اینکه چیزی نیس دلم واسه خوزستانیا میسوزه خیلی سختی میکشن🙁
صحرا_ص مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 631 حالا اینکه چیزی نیس دلم واسه خوزستانیا میسوزه خیلی سختی میکشن🙁 بخدا ماهم کم از اونا نداریمساعت ۱ تا ۴ برق خاموشه از ۴ تا ۷ اب قطعهالانم که برق قطع شدچند بار در روز قطع میشه اخه استخوان هایی که مبتلا به اُمیدند:)
artyyyyy عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5062 بخدا ماهم کم از اونا نداریم ساعت ۱ تا ۴ برق خاموشه از ۴ تا ۷ اب قطعه الانم که برق قطع شد چند بار ... کجا زندگی میکنی؟ تهرانم هی برقا رو قطع میکردن در روز سه بار قطع میشد فشار اب کم بود مردم رفتن اعتراض کردن الان یکم وضعیت بهتر شده انقدر که به مردم فشار میارن همه میخوان برن خارج
صحرا_ص مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 631 کجا زندگی میکنی؟ تهرانم هی برقا رو قطع میکردن در روز سه بار قطع میشد فشار اب کم بود مردم رفتن ... بخدا منم دوس دارم برم ولی حیف تو سنی نیستم که برمیکی از شهرای آذربایجان غربی استخوان هایی که مبتلا به اُمیدند:)