2821
2789

آره عالیه

باید زیر ۲۰ باشه

کدوم شهری؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره عالیه باید زیر ۲۰ باشه کدوم شهری؟

تهران میخواستم آی وی اف کنم دفعه ی پیش آی وی اف کردم جنین تشکیل نشد دکتر برای شوهرم این آزمایش رو نوشت البته آزمایشگاه بیرون انجام داده مرکز ناباروری نرفته

آره عالیه باید زیر ۲۰ باشه کدوم شهری؟

چه آزمایشی برای بررسی تخمک هست شما میدونی البته من بادارو تخمک هام خوب بالغ میشه ولی میگم ممکنه ظاهرش خوب باشه از درون مشکل داشته باشه 

چه آزمایشی برای بررسی تخمک هست شما میدونی البته من بادارو تخمک هام خوب بالغ میشه ولی میگم ممکنه ظاهر ...

چندتا تخمک داشتی تتوی پانکچر؟

چندتا جنین شد؟

انتقالت منفی شد یا مثبت شد و سقط شد؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
چندتا تخمک داشتی تتوی پانکچر؟ چندتا جنین شد؟ انتقالت منفی شد یا مثبت شد و سقط شد؟

13 تا تخمک.برداشتن اصلا هیچکدوم جنین تشکیل نداد و انتقال نداشتم 

13 تا تخمک.برداشتن اصلا هیچکدوم جنین تشکیل نداد و انتقال نداشتم 

کلینیک ناباروریت خوبه؟

تو تاپیک تورک آنا هستی؟

اونجا بچه های آی وی افی هستن کمک میکنن

چجوری میتونم برم تو تاپیکش

بیا گلم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?postId=200673032

2790
2823
2791
2779
2792