2777
2789
عنوان

مزاحمت

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 54 پست
از۲تا۶ماه زندان وجریمه یاجایگزین

جدن؟؟ خداروشکر حداقل یچیزی باسه بتونم بترسونمش

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید واقعا میخادت

خب میخاد مامان باباشو خاستگاریم فرستاده

ولی من نمیخام مگ زوره:/ هموم اولم جواب منفی دادم بهش ولی ول کنم نیست 

اصلا همچین ادمی ک اینقد مزاحمت ایجاد میکنه تعادل روانیم نداره

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
خب میخاد مامان باباشو خاستگاریم فرستاده ولی من نمیخام مگ زوره:/ هموم اولم جواب منفی دادم بهش ولی ول ...

درسته حرفتون ...پس بخاطر عاشقیه ک انقد پا پیچت شده...ب نظرم اصلا محل نزار و یا ب مادری کسی بگو ب خانوادش بگه جریانو 

اره خب واقعیتم همینه دوستم اومد گف این پسره داره ب من پیام میده میگه تو فلانیو میشناسی؟ بعدم گفته من ...

۱۱۰ تماس بگیر بگو برای مزاحمت میخوام پلیس فتا شکایت کنم. نمیخوام خانوادم درگیر بشن.اونا خودشون راهنماییت میکنند و طرفو درستش میکنند . خانوادت یا بقیه هم متوجه نمیشن.

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
جدی یا مسخره بازی؟😐😐

جدی

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
درسته حرفتون ...پس بخاطر عاشقیه ک انقد پا پیچت شده...ب نظرم اصلا محل نزار و یا ب مادری کسی بگو ب خان ...

خانوادش میدونن:/ 

یبار ازش شکایت کردیم خانوادشم کلانتری اومدن کلیم عذر خاهی کردن..

پفف..فک کنم این اصلا ادم بشو نیست