2777
2789

فرض کنید اگه یه کسی که خیلی خیلی بهتون بدی کرده و یکی که خیلی خیلی بهتون خوبی کرده رو با هم جلوتون بیارن....

بخاطر آدم خوبه، آدم بده رو میبخشیدید؟ 

یا بخاطر انتقام از آدم بده، آدم خوبه رو هم اذیت میکردید؟

فرض کنید نمیشد از هم جدا شن و هر تصمیمی میگرفتین برای هردو اجرا میشد!

چیکار میکردین؟ 

یه لحظه بیا اينجا😉👇...................................                                     همین امروز تا الان چقدر به امام زمانت فکر کردی؟                                        چقدر منتظرش بودی؟     ................... تا اینجا خوندی، یه صلواتم بفرست و برو😊😉

دوم شخص مفرد

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوم شخص مفرد

جان؟؟؟؟ 

یه لحظه بیا اينجا😉👇...................................                                     همین امروز تا الان چقدر به امام زمانت فکر کردی؟                                        چقدر منتظرش بودی؟     ................... تا اینجا خوندی، یه صلواتم بفرست و برو😊😉
من فقط تا نصف اول سوالت فهمیدم چی گفتی😐 نمی‌دونم چرا دیگه بقیشو خوندم مغزم قفل کرد نفهمیدم ⁦☹️⁩

😂😂😂

دوباره بخون، ان‌شاالله میفهمی 

جان؟؟؟؟ 

نام کاربریت

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

چه سوال سختی کسی که اینهمه خوبی کرده باید اذیت شه و با کسی که بدی کرده یکسان باشه و کسی که انقد بدی کرده راحت ازش بگذرم😶ممکنه بخاطر ادم خوبه اون ادم بدرو ببخشم 

친절하지만 약하지 마십시오❤️

مفهوم بخشش رو درک نمیکنم...

هرکسی باید خودش باشه 

حتی اگه اون آدمی ک من ازش ناراحت هم هستم تنها باشه، قطعا ( انشاءالله) سعی میکنم باهاش جوری رفتار کنم ک دوست دارم باهام رفتار شه.

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
من فقط تا نصف اول سوالت فهمیدم چی گفتی😐 نمی‌دونم چرا دیگه بقیشو خوندم مغزم قفل کرد نفهمیدم ⁦☹️⁩

مغز من رگ ب رگ شد

نام کاربریت

چه سوال سختی کسی که اینهمه خوبی کرده باید اذیت شه و با کسی که بدی کرده یکسان باشه و کسی که انقد بدی ...

منم بین دوراهی گیر کردم😁😕

😂😂😂 دوباره بخون، ان‌شاالله میفهمی 

راستش دیروز واسه انتخاب رشته ، تجربی انتخاب کردم 

خیر سرم ... ولی الان سوال تورو نفهمیدم دیگه چه برسه به اونجا .. کلا ناامید شدم😐😂

....