2777
2789
عنوان

بچه

49 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من مامانم ۴۶ سالشه خودمون پنج تا بچه ایم حالا زده و حامله شده حالم خیلی بده من زودتر فهمیدم ولی کتمانش کرد الان دیگه دیره نزدیک پنج شش ماهشه  از یک طرف عذاب وجدان دارم بهش میگم بندازش از یک طرف دلم برای اون بچه میسوزه من دختر بزرگشم و ۲۳ سالمه لطفا قضاوت نکنید فقط راهنمایی کنید اگر میشه💜

دیگه خاست خدا بوده 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه  الان برا انداختن بچه خیلی خیلی دیره عزیزم حکمت خدا بوده دیگه وگرنه اینجا کلی اقد ...

آره خاله خودم بچه دار نمیشه همش میگم خدایا این بچرو میدادی خالم ما ک تکمیلیم

دیگه نمیشه انداخت که شش ماهش ،ولی خدایی خیلی ضایع است ،ای کاش مخفی نمیکرد زودتر مینداخت 

آره دقیقااا همون یک ماهگی من فهمیدم ولی گفت نه رای این قضیه نیست منم باورش کردم

خوب مشکل کجاست  ؟  پدر و مادرتون تصمیم گیرنده هستن.  برا چی بندازنش؟؟؟ ضمنا الان خی ...

نمیدونم واقعااا از دستشون نمیدونم چیکار کنم بقیه خواهرام کوچیکترن کمتر درک میکنن ولی اون بچه الان یه آینده خوب میخواد کاشکی به فکر خوشبخت کردن بقیشون بودن نه بچه تازه😐😐😐

نمیدونم واقعااا از دستشون نمیدونم چیکار کنم بقیه خواهرام کوچیکترن کمتر درک میکنن ولی اون بچه الان یه ...

اکه همه تون دخترین،شاید از قصد بچه دارشدن که پسر بشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
نمیدونم واقعااا از دستشون نمیدونم چیکار کنم بقیه خواهرام کوچیکترن کمتر درک میکنن ولی اون بچه الان یه ...

تصمیمیه که گرفته شده ناراحتید بی فایدست مادرت هم تحت فشاره شاید برای خودش نیاره نیاز به حمایت داره