2777
2789
عنوان

شکستن النگو

8788 بازدید | 43 پست

سلام خانوما

یکی ازالنگوهام شکست

جوشش میدن؟

هزینش چقدره؟

موقع فرش میفهمن جوش دادم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

جوشش بدن بازم ی ضربه بخوره میشکنه عوضش کن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوشش بدن بازم ی ضربه بخوره میشکنه عوضش کن

واقعا؟؟

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
واقعا؟؟

عاره گلم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عکسش رو بزار ببینم چقد شکسته

عکسام کلا نمیان چندبارخاستم بزارم ولی نمیشه

آره دیده میشه ولی اینکه بفهمن یا نه مهم نیست طلای استفاده نشده ی نو هم ببری به قیمت دست دوم ازت میخرن

به کسی هم بفروشی بابت جوش فکر نکنم بخره مگر برای سرمایه گذاری

هزینه اش و زرگری باید بپرسی شاید ۳۰ ۴۰تومن بشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

جوش میدن هزینش هم زیاد نیس (چن وقت پیش فک کنم برای ی ترک خوردگی ۲۰تومن دادیم

نمیدونم متوجه بشن یا نه 

جوش که میدن با ی تیکه طلا جوش میدن پس فک نکنم رو قیمتش تاثیر بذاره 

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
بستگی داره تو پر باشه یا تو خالی باشه  موقع فروش هم که کلا به قیمت طلای شکسته میخرن ازت فرقی ن ...

توخالی هستن 

نمیدونین قیمت جوشش چقدره میارزه برم جوش بدم

چون جمعش کردم ولی میخام جوشش بدم بندارم ستم

من دیروز بردم جوش بدم گفت صد هزار میشه باز گفت بستگی داره چقدر طلا ببره 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭