2777
2789
عنوان

انحراف چشم.

104 بازدید | 10 پست

خانمها آیا تا حالا عمل انحراف چشم انجام دادید یا کسی دیدید انجام بده میخوام بدونم خوب شدید عملش چطوری هست چند مدت بستری بودید؟ 

خدایا مرا به حال خود رها نکن. 

بله کامل رفعه عیب نشد یه مقداری رفع شد حالا نمیدونم دکترش خوب نبود یا چی یادم نیس مدت بستری

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
بله کامل رفعه عیب نشد یه مقداری رفع شد حالا نمیدونم دکترش خوب نبود یا چی یادم نیس مدت بستری

خودت عمل کردی یا کسی رومیشناسی. بعد بیهوشی کامل بودی. چند روز بستری شدی؟ 

خدایا مرا به حال خود رها نکن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت عمل کردی یا کسی رومیشناسی. بعد بیهوشی کامل بودی. چند روز بستری شدی؟ 

اره خودم.بیهوشی کامل . بستری که تو بیمارستان نشدم زود مرخص شدم چشمم بست بعد چند روز باز کردم.

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
اره خودم.بیهوشی کامل . بستری که تو بیمارستان نشدم زود مرخص شدم چشمم بست بعد چند روز باز کردم.

سلام ببخشید شما انحرافتون کامل برطرف شده؟

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
سلام ببخشید شما انحرافتون کامل برطرف شده؟

سلام انحراف داخل داشتم کامل برطرف شد ولی بعدش متاسفانه یه کم انحراف به سمت بالا پیدا کردم

سلام انحراف داخل داشتم کامل برطرف شد ولی بعدش متاسفانه یه کم انحراف به سمت بالا پیدا کردم

😓😓 یکی از عزیزانم هنوز یه ذره انحراف داره بعد از یک هفته،میخوام ببینم امکانش هست کامل رفع بشه؟

😓😓 یکی از عزیزانم هنوز یه ذره انحراف داره بعد از یک هفته،میخوام ببینم امکانش هست کامل رفع بشه؟

بله متاسفانه عمل انحراف در خیلی موارد نیاز به جراحی دوم و سوم داره... ان شالله که رفع شده باشه ولی نتیجه سه ماه بعد عمل مشخص میشه‌.

این گروه تلگرامی در مورد انحرافه خواستین عضو بشین خیلیا عمل کردن

https://t.me/strabismus

بله متاسفانه عمل انحراف در خیلی موارد نیاز به جراحی دوم و سوم داره... ان شالله که رفع شده باشه ولی ن ...

امیدم به اینه که به مرور بهتر بشه،خیلی زیاد نیست ولی