دخترام92 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 931 عنوان انحراف چشم. 104 بازدید | 10 پست خانمها آیا تا حالا عمل انحراف چشم انجام دادید یا کسی دیدید انجام بده میخوام بدونم خوب شدید عملش چطوری هست چند مدت بستری بودید؟ خدایا مرا به حال خود رها نکن. 1400/05/05 | 14:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوششانسمم عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 7914 بله کامل رفعه عیب نشد یه مقداری رفع شد حالا نمیدونم دکترش خوب نبود یا چی یادم نیس مدت بستری عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛ هم اکنون به سوی من می کشاند.
دخترام92 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 931 بله کامل رفعه عیب نشد یه مقداری رفع شد حالا نمیدونم دکترش خوب نبود یا چی یادم نیس مدت بستری خودت عمل کردی یا کسی رومیشناسی. بعد بیهوشی کامل بودی. چند روز بستری شدی؟ خدایا مرا به حال خود رها نکن.
خوششانسمم عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 7914 خودت عمل کردی یا کسی رومیشناسی. بعد بیهوشی کامل بودی. چند روز بستری شدی؟ اره خودم.بیهوشی کامل . بستری که تو بیمارستان نشدم زود مرخص شدم چشمم بست بعد چند روز باز کردم. عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛ هم اکنون به سوی من می کشاند.
ببعی۷۸ عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 10173 اره خودم.بیهوشی کامل . بستری که تو بیمارستان نشدم زود مرخص شدم چشمم بست بعد چند روز باز کردم. سلام ببخشید شما انحرافتون کامل برطرف شده؟ برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
خوششانسمم عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 7914 سلام ببخشید شما انحرافتون کامل برطرف شده؟ سلام انحراف داخل داشتم کامل برطرف شد ولی بعدش متاسفانه یه کم انحراف به سمت بالا پیدا کردم عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛ هم اکنون به سوی من می کشاند.
ببعی۷۸ عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 10173 سلام انحراف داخل داشتم کامل برطرف شد ولی بعدش متاسفانه یه کم انحراف به سمت بالا پیدا کردم 😓😓 یکی از عزیزانم هنوز یه ذره انحراف داره بعد از یک هفته،میخوام ببینم امکانش هست کامل رفع بشه؟ برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
خوششانسمم عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 7914 😓😓 یکی از عزیزانم هنوز یه ذره انحراف داره بعد از یک هفته،میخوام ببینم امکانش هست کامل رفع بشه؟ بله متاسفانه عمل انحراف در خیلی موارد نیاز به جراحی دوم و سوم داره... ان شالله که رفع شده باشه ولی نتیجه سه ماه بعد عمل مشخص میشه. عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛ هم اکنون به سوی من می کشاند.
خوششانسمم عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 7914 😓😓 یکی از عزیزانم هنوز یه ذره انحراف داره بعد از یک هفته،میخوام ببینم امکانش هست کامل رفع بشه؟ این گروه تلگرامی در مورد انحرافه خواستین عضو بشین خیلیا عمل کردنhttps://t.me/strabismus عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛ هم اکنون به سوی من می کشاند.
ببعی۷۸ عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 10173 بله متاسفانه عمل انحراف در خیلی موارد نیاز به جراحی دوم و سوم داره... ان شالله که رفع شده باشه ولی ن ... امیدم به اینه که به مرور بهتر بشه،خیلی زیاد نیست ولی برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
ببعی۷۸ عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 10173 این گروه تلگرامی در مورد انحرافه خواستین عضو بشین خیلیا عمل کردن https://t.me/strabismus مرسی برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱