2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند مدته انجام دادی چندکیلو بودی وچقد شدی؟من تهرانم ولی چون میخام کسی ندونه علل خصوص خانواده شوهرم میخام برم ارومیه خونه خواهرم که فقط اون بدونه خانواده خودمم نفهمم

من ۱۱ ماهه عمل کردم تهرانم

خانواده همسرمم نفهمیدن اصلا نیازی نیست بری‌جای دیگه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ترنج جان تو تهران پیش کدوم دکتر انجام دادین وچقد بودین وچقد شدین؟راضی هستین؟هزینه تون چقدشد؟شوهرمم راضی نیس برم جای دیگه عمل کنم میگه دکترای اینجا ازهمه جابهترن ؟من پیش دکتر طولابی رفتم اگر بیمه تایید کنه پیش اون شاید عمل کنم

من ۱۱ ماهه عمل کردم تهرانم خانواده همسرمم نفهمیدن اصلا نیازی نیست بری‌جای دیگه

سلام خسته نباشی لطفا اگه ممکنه از تجربیاتت بگو ودکترت کی بوده وچقد وزن کردی وچقد بودی وچند شدی و حس ت چیه؟وهزینه ش مررررررسی

سلام خسته نباشی لطفا اگه ممکنه از تجربیاتت بگو ودکترت کی بوده وچقد وزن کردی وچقد بودی وچند شدی و حس ...

سلام عزیزم‌سلامت باشی

دکترم دکتر عبدالحسینی بود بیمارستان نیکان عمل شدم شهریور پارسال با وزن ۹۳ و قد ۱۶۶

الان رسیدم ب ۶۲

هزینه عمل کلا از قبل عمل یعنی داروها و آزمایشات و خود عمل و هزینه بیمارستان شدتقریبا شد ۴۰ تومان 

من چون BMI بالا نبود بیمه بهم تعلق نگرفت و آزاد عمل کردم هیچکس هم متوجه نشد عمل کردم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام عزیزم‌سلامت باشی دکترم دکتر عبدالحسینی بود بیمارستان نیکان عمل شدم شهریور پارسال با وزن ۹۳ و ق ...

من وزن ۱۰۶قدم ۱۶۴.سه کیلو کم دارم بیمه تایید کنه.الان کاملا راضی هستین معده درد ندارین؟درد داشتین؟

من وزن ۱۰۶قدم ۱۶۴.سه کیلو کم دارم بیمه تایید کنه.الان کاملا راضی هستین معده درد ندارین؟درد داشتین؟

خب ۳ کیلو چیزی نیست روزی ک میخوای بری برای وزن ۱بحانه بخور آب فراوون بخور و با عرض معذرت دستشویی نرو و لباس سنگین تر بپوش

بله کاملا راضی اصلا و ابدا معده دردندارم 

درد اگر منظورت بعد از عمل هست موقعی ک بهوش اومدم چرا درد داشتم ولی با کمک پمپ درد و مسکن حل شد کلا هم یک هفته خونه استراحت کردم بعد رفتم سرکار مشکلی نداشتم دیگه