2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از ترس زایمان حامله نمیشم 😐هنوز یه ساله عروسی کردم 

منم میگم سزارین شکمم زخم میشه که من فوبیای زخم و خون دارم 

طبیعی هم حس میکنم وروسایلم خراب میشه😰

خواستنش تمنای هر رگ ⁦❤️⁩عضو گروه رز سفید🌼🌼🌼وزن اولیه ۵۸😒 وزن الانم 56/600 وزن هدف ۴۸⁦❤️ تا اول دی به هدفم میرسم 🌀

این همه ادم انجام دادن توام روش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
شما سزارین شدی چطور بود؟

نه عزیزم من سزارین نشدم دوبار طبیعی زایمان کردم 

ولی خوب سزارین اصلا ترس نداره به خودت استرس نده و اون لحظه به ارزوها و رویاهات فکر کن ... فقط بعد سزارین یکی بهت کمک کنه زودی خوب میشی و راحت

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

ترس نداره اصلا خیالت راحت 

خیلی بهتر از طبیعی هس ک

فک کن چقدددد درد میکشی

سزارین یا بیهوش میشی یا بیحسی چیزی اصلا متوجه نمیشی

من سزارین بودم خیلی راحت بودم

فوقش تا دوسه روز بعد عمل بخیه ها درد بکنه ک اگه استراحت کنی هییییچ مشکلی نداری

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

ترس نداره اصلا خیالت راحت  خیلی بهتر از طبیعی هس ک فک کن چقدددد درد میکشی سزارین یا بیهوش می ...

مرسی عزیزم  قوت قلب  دادی بیحسی چون هوشیارم خ میترسم دکترمم متاسفانه بیهوش نمیکنه.ببخشید واسه شما سوند درد داشت؟

مرسی عزیزم  قوت قلب  دادی بیحسی چون هوشیارم خ میترسم دکترمم متاسفانه بیهوش نمیکنه.ببخشید و ...

اسی چطور میخوای سز بشی؟ اختیاری هستی؟ هزینش چقدر

برات دعا مبکنم ننرس اصلا

من ارزومه سز بشم شهرمون سز نمیکنن

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

مرسی عزیزم  قوت قلب  دادی بیحسی چون هوشیارم خ میترسم دکترمم متاسفانه بیهوش نمیکنه.ببخشید و ...

من از ۱۰۰ نفر تحقیق کردم  خندیدن  گفتن سزارین اصلا درد نداره  شد جزو قشنگ ترین خاطرمون

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

ببین تعریف کنم بخند😂🤦🏻‍♀️

اومد پرستار سوند وصل کنه جیغ و داد کردم ک نهههههه وای درد داره من نمیخوامم🤣🤣 گفت خانوم اروم باش وصل کردم!

اصلا بخدا حالیم نشد، تعجب میکنم بعضیا اینجا میگن درد داره

تو اتاق عمل دکتر بیهوشی اومد آقا بود، گفت خب بیحسی یا بیهوشی دلت میخواد؟ گفتم فقطططط بیهوشی میترسم بدنم بی حس نشه

یکم توضیحات داد و گفت نی نی دنیا اومد حواست هست و بیهوشی عوارض داره و منم زود قانع شدم

سوزن ک زدن تو کمرم اونم خیلی دردم نیومد مثه امپول عادیا ک میزنی، زودم بیحس شدم

دکتر ک اومد گفتم توروخدا چاقو نکش من حس دارم 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خندید گفت خانمی شکمتو برش زدم میخوام نی نی رو در بیارم 

بخدا همش با خنده گذشت، همش راحتتتتت

بعد عملم یکم بخیه هام درد میکرد اما کلا راحت بودم، با اینکه مامانم پیشم بود اما حتی ظرف میشستم و چقدم سرم داد میزدن🤦🏻‍♀️😂

انشالله شمام زایمان راحتی داشته باشی عزیزم😍😍

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...