2777
2789
عنوان

خوره ذهنی

87 بازدید | 8 پست

وای خانوما من دارم دیوونه میشم به معنای واقعی

چند وقته یه چیزایی عین خوره افتاده به جونم 

شاید مسخره کنید ولی واقعا دارم دیوونه میشم

مثلا هی به این فکر میکنم نکنه کسی که دوسش دارم(نمیدونه دوسش دارم ولی حالا این الان مهم نیست تو این بحث) توی گذشتش یا حتی همین الان با دخترا و خانومای مختلف روابط متعددی داره

اخه این ادم یه فرد نسبتا مشهوره که علاقه من بهش برمیگرده اصلا به قبل شهرتش چون آشنا هست و خب خیلی از دوستام هی میگن این ادمای مشهور اکثرا سالم نیستن 

به نظر خیلی پسر مثبتی میاد خانواده خوبی هم داره ولی خب میگم نکنه توی بخش خصوصی زندگیش که ما نمیبینیم یه کارایی هم کرده یا میکنه؟

این داره دیوونم میکنه

یا مثلا یه چیز دیگه که رو اعصابمه اینه نکنه همسر ایندم بهم خیانت کنه...حالا جدا از نی نی سایت همش دارم میبینم و میشونم راجع به خیانت...حتی مثلا عمه های خودم که به شوهراشون اعتماد کامل دارن میگن الان توی ایران اکثر مردای متاهل یا زن دوم یا زن صیغه ای یا دوست دختر دارن..خب من خیلی بی اعتماد شدم نسبت به همه مردا حتی به اونی که دوسش دارم و از خیلی جهات ازش مطمئنم

از اونور تا الان خیلی برام پیش اومده یه پسرایی برای رل یا ازدواج بهم پیشنهاد دادن و قبول نکردم ولی بعضیاشون خیلی سمج بودن و حتی بهم ازار روانی سنگینی رسوندن یا تهدیدم کردن...این همیشه برام یه ترسه واسه همین هیچ خواستگاری راه نمیدم چون میترسم از این سمجا باشه یکی و بعدا بخواد ازاری بهم برسونه...این اسید پاشیا و این چیزا هم خیلی وقتا سر همین مسائله دیگه

بگید چیکار کنم راحت شم از دست این افکار بیخود😭😣

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

منم از این اریا دارم 

جامعه اشغال ما یه جوری به مردا میدون میده که در آینده تشخیص هرزه از سالم مثل پاک کردن نخود لوبیا بشه 

بیخیال 

هنوزم چنتا مرد پیدا میشه 

از من به شما که هیچ وقت کسی که نسبت به علاقه اش اطمینان نداری رو تو قلبت بزرگ نکن 

ظربه میخوری 

آدما ی شوهر معمولا با همکارانشان ازدواج میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه ت با خدا قوی تر کن و تو زندگی و مشکلات اهل بیت علیهم السلام فراموش نکن

به افکارت توجه نکن بگو ان شاءالله هر چه خیره انجام میشه

اونیم که دوست داری اگه غیر مستقیم میتونی بهش برسونی که قصد ازدواج داری ،که اگه خواست بیاد خواستگاریت

،مثلا توسط خاله ای کسی بهش بگه شما دختر خوبی هستید و اگه قصد ازدواج داره معرفیتون کنه،

وگرنه خواستگارها رو رد نکن که همیشه خواستگار نداری  وایشان هم میره با کس دیگه ازدواج میکنه چون ازدواج دو طرفه هستش 

پس با خیال کسی زندگی نکن....

موفق باشید

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
منم از این اریا دارم  جامعه اشغال ما یه جوری به مردا میدون میده که در آینده تشخیص هرزه از سالم ...

نه تا همین چند وقت پیش اصلا اینا تو ذهنم نبود حتی از لحاظ روحی کاملا خودمو حفظ کرده بودم که اگه پس فردا رفت با یکی دیگه من یهو فرو نریزم اما این چند روزه نمیدونم چیشده

بعد اخه بازیگر و اینا نیست شغلش یه جوریه اکثر همکارایی که باهاشون زیاد رفت و امد داره مردن زن توشون خیلی نیست...یعنی توی اون صنف خانم ها هم زیادنا ولی مردا بیشترن و ای خودش میدونم همکاراش اصلیا همه مردن پس ازدواج با همکار تقریبا کنسله

ولی اخه فقط اون نیست...من میگم اصلا اینم قسمتم اگر نشد بالاخره با یکی ازدواج میکنم دیگه یا این یا یه پسر دیگه...کلا میگم نکنه همسر ایندم در گذشتش با خیلیا رابطه داشته یا بعد ازدواج خیانت کنه یا مثلا در گذشته عاشق کسی بوده بهش نرسیده بعد ازدواج با من هنوز به اون فکر کنه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
رابطه ت با خدا قوی تر کن و تو زندگی و مشکلات اهل بیت علیهم السلام فراموش نکن به افکارت توجه نکن بگو ...

ممنون از نظرتون 

ولی من خواستگارا رو رد میکنم به خاطر ایشون نیست فقط

دلیل اصلیش اینه با توجه به تجربه های قبلیم نکنه این وسط یکی بیاد خواستگاری من جوابم حالا به هر دلیلی منفی باشه بعدا بخواد اذیتم کنه چون پیش اومده برام همش ترس دارم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
نه تا همین چند وقت پیش اصلا اینا تو ذهنم نبود حتی از لحاظ روحی کاملا خودمو حفظ کرده بودم که اگه پس ف ...

خوب فکر کنه ،کم کم فراموش میکنه

مهم تعهدی هستش که شما به هم میدید...

شاید برا خانم ها هم بعضی وقتها فکر خواستگار قبلیشون تو ذهنشون بیاد...

ممنون از نظرتون  ولی من خواستگارا رو رد میکنم به خاطر ایشون نیست فقط دلیل اصلیش اینه با توجه ...

خوب تحقیق و آشنایی قبل ازدواج بخاطر همینه

از خانوادش و....

جلسات صحبت و آشنایی با هم به اندازه کافی داشته باشید

اگه60 یا70 درصد تفاهم داشتید ادامه بدید...

سخت نگیرید اگر مرد زندگی و کار و نماز وباشه و معتاد نباشه میتونید زندگی خوبی را باهم بسازید  

پس اگه مشکل اخلاقی اینها نداشته باشه و زندگی کن باشه

راحت میتونید ادامه بدید 

زندگی ساختنی است نه بدست آوردنی