وای خانوما من دارم دیوونه میشم به معنای واقعی
چند وقته یه چیزایی عین خوره افتاده به جونم
شاید مسخره کنید ولی واقعا دارم دیوونه میشم
مثلا هی به این فکر میکنم نکنه کسی که دوسش دارم(نمیدونه دوسش دارم ولی حالا این الان مهم نیست تو این بحث) توی گذشتش یا حتی همین الان با دخترا و خانومای مختلف روابط متعددی داره
اخه این ادم یه فرد نسبتا مشهوره که علاقه من بهش برمیگرده اصلا به قبل شهرتش چون آشنا هست و خب خیلی از دوستام هی میگن این ادمای مشهور اکثرا سالم نیستن
به نظر خیلی پسر مثبتی میاد خانواده خوبی هم داره ولی خب میگم نکنه توی بخش خصوصی زندگیش که ما نمیبینیم یه کارایی هم کرده یا میکنه؟
این داره دیوونم میکنه
یا مثلا یه چیز دیگه که رو اعصابمه اینه نکنه همسر ایندم بهم خیانت کنه...حالا جدا از نی نی سایت همش دارم میبینم و میشونم راجع به خیانت...حتی مثلا عمه های خودم که به شوهراشون اعتماد کامل دارن میگن الان توی ایران اکثر مردای متاهل یا زن دوم یا زن صیغه ای یا دوست دختر دارن..خب من خیلی بی اعتماد شدم نسبت به همه مردا حتی به اونی که دوسش دارم و از خیلی جهات ازش مطمئنم
از اونور تا الان خیلی برام پیش اومده یه پسرایی برای رل یا ازدواج بهم پیشنهاد دادن و قبول نکردم ولی بعضیاشون خیلی سمج بودن و حتی بهم ازار روانی سنگینی رسوندن یا تهدیدم کردن...این همیشه برام یه ترسه واسه همین هیچ خواستگاری راه نمیدم چون میترسم از این سمجا باشه یکی و بعدا بخواد ازاری بهم برسونه...این اسید پاشیا و این چیزا هم خیلی وقتا سر همین مسائله دیگه
بگید چیکار کنم راحت شم از دست این افکار بیخود😭😣