2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حضوری زیست شیمی ریاضی فیزیک

من آنلاین هست ولی خیلی راضی ام ...

شیمی و فیزیک و ریاضی میرم 

سال بعد عمومی ها منظورم تابستونه 

بعد اینکه کتاب درسی کار می‌کنید؟یا فقط تست های سال های اخیر؟

😉

دوستان اگر توی دروس فارسی عربی زبان و دینی مشکل دارید من میتونم کمکتون کنم🌹❤🌹

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤
زود نیس؟؟البته کلاس کنکور هم میرم

تو کلاس کنکور چی یاد میدن؟

خداحافظ تا کنکور 1402😊 مطمئنم بعد پزشک شدنم دوباره میام این قول رو هم دارم توی امضام میدم 💪 پس قرار نیست زیر اش بزنم من به هدفام میرسم در هر دم بهش نزدیک تر میشوم از همین لحظه یعنی ساعته ۱۳:40روز ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ میرم ولی اگه شیطون رفت توجلدم و زودتر اومدم هم بهم بگین زود برو درساتو بخونم😁بعضی اوقات شیطونی میکنم🤪 
یکم بیشتر توضیح بدید لطفا شرایط ؟

عزیزم اگ توی دروسی ک گفتم مشکل دارید من براتون کلاس میذارم مثل یک معلم خصوصی رفع اشکال کنیم

اگر هم دوس دارید میتونیم مثلا بلفرض کتاب عربی دهم رو کامل براتون تدریس کنم با تموم نکات کنکوری ک جمع کردم و دارم و حل تست و حل تست های ازموت های قلمچی❤🌹

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤

منم اولش 90 درصد غلط میزدم. راه میفتی نگران نباش ادامه بده. با یه آدم با تجربه که تو کنکور موفق بوده مشورت هم بکن

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود