2777
2789
عنوان

کمککککککک

252 بازدید | 32 پست

سلام خانوما گل

سوالی دارم ممنون میشم کمکم کنید.

من ماه قبل ۲۹پریود شدم وماه قبلترش۴برج .پریودی نامنظمی دارم .این ماه هنوز پریود نشدم .کمردرد دارم اما مثه همیشه که دردای پریودم شدید وحشتناک بود نیستش وهنوزم پریود نشدم ممکنه باردار باشم؟من اصلا بچه نمیخوام

خوب اگه همیشه نامنظم بوده پس طبیعیه ولی اگه تا حالا اینقد فاصله بین دو پریودیت نبوده امکانش هست

۶ ماه قبل آی یودی داشتم که برش داشتم و از همون موقع نامنظم شد.همیشه ۴ روز جلوتر میومد پریودم .این ماه باید ۲۵ میشدم اما هنوز پریود نشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رابطه خطرناک داشته که شک‌میکنی یه بی بی چک بزن تا خیالت راحت شه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

انشاالله هرچی خیرباشه عزیزم......ولی ممکنه ازعفونت هم باشه....ودرکل هرخانمی درسال ممکنه اینطوربشه ....چون خودمم اینطوربودم ...ومشکوک به تنبلی تخمدان....پیش یه متخصص رفتم گفت ددسال یکی دوبارعادیه....

اگه رابطه خطرناک داشته که شک‌میکنی یه بی بی چک بزن تا خیالت راحت شه

من جلوگیری با ک.ا.ن.د.و.م دارم اما با پیش آب ممکنه باردار بشم؟بی بی چک دوروز پیش گذاشتم منفی شد.اما برا پسرمم منفی شده بود که آزمایش دادم مثبت شد

انشاالله هرچی خیرباشه عزیزم......ولی ممکنه ازعفونت هم باشه....ودرکل هرخانمی درسال ممکنه اینطوربشه .. ...

جدا؟خداکنه برامنم از عفونت باشه اخه قبلا زخم شدید داشتم .

من جلوگیری با ک.ا.ن.د.و.م دارم اما با پیش آب ممکنه باردار بشم؟بی بی چک دوروز پیش گذاشتم منفی شد.اما ...

احتمالش هس ولی خیلی ضعیف

نگران نباش یه هفته صبر کن نشدی یه ازمایش بده 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
احتمالش هس ولی خیلی ضعیف نگران نباش یه هفته صبر کن نشدی یه ازمایش بده 

تورخدا برام دعاکن باردار نباشم.من برای پسرم مرگمو دیدم وای چقدر سختی کشیدم هنوز که هنوزه به خودم نیومدم 

من جلوگیری با ک.ا.ن.د.و.م دارم اما با پیش آب ممکنه باردار بشم؟بی بی چک دوروز پیش گذاشتم منفی شد.اما ...

🤨😐😐😐پیش آب چیست ؟.

یاد گرفتم تنها باشم زمین خوردم تنها پاشم🤞🏼🖤 
تورخدا برام دعاکن باردار نباشم.من برای پسرم مرگمو دیدم وای چقدر سختی کشیدم هنوز که هنوزه به خودم نیو ...

انشالله نیستی منم یه دختر ۱۳ ماهه دارم

یه رابطه خطرناک داشتم ۱۰روز بعدش یه درلدرد و حالتای پریودی داشتم و پریود نشدم میترسم لانه گزینی باشه دعا کن منم باردار نباشم