2777
2789

سلام

منو همسرم دیروز همینجوری داشتیم شوهرش شوخی شوخی حرف میزدیم یهو بحث خانوادم کشید وسط گفتم ببین هزار بار بهت گفتم وقتی  بحث خودمون چرا پای دیگران وسط میکشی ک یهو تو ی جیزی من ی چیزی آدم از هم دلخور بشه دیدم ن یکی میگفت یکی جواب میدادم ...اخر سر ی حرفی ب خواهرم زد شوخی بود البته وای من ناراحت شدم هرچی از دهنم درآمد بهش گفتم دق دلی این ۳ سال و ازش درآوردم کسیم تو ساختمون نبود اینقدر عصبی شدم ک دستو پام‌ب لرزه افتاد 

اینقدر اعصابم خورد بود ک ی چیزی تو همون مایه ها گذاشتم استوری بعد ی چیز دیگه گذاشتم نوشتم وقتی با طرف مثل خودش رفتار میکنی ناراحت میشه من پاکش کردم چون میدونستم واتسپابش جی بیه میینش ...

عصرش خواهر شوهرم بهم زنگ زد کلی راهنمایی کرد و اینا واقعا جواب داد....

حالا میخام ی چیزی بزارم ک بفهمن من با شوهرم و خانواده نبودم آخه مخاطبام‌فک‌میکنن با خانواده همسرم‌مشکل دارم(ازبس عصبی بودم یادم رفت همه رو مخفی کنم)

مثل خر پشیمونم فورا گذاشتم استوری😑😐ولی چ میشه کرد کار از کار گذشته بود مخطابامم همشون از دم واتساپ‌چی بی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اگ‌تو دلم بمونه کینه میشه

تو یه دفتر بنویس!  من یه دفتر داشتم تمام ناراحتی و خشم ها و غصه هام توش می نوشتم و خالی می شدم!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

نکن عزیزم نکن چرا همش حال و روزتون رو استوری میکنین چرا ؟؟؟؟؟😬😬😬

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792