2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکار کنم

74 بازدید | 5 پست

شوهرم علائم کرونا داره رفت تست بده اگه مثبت باشه چیکار کنم خودمم باردارم و دو هفتس ویار دارم جز نون پنیر نمیتونم چیزی بخورم بدنم ضعیف شده توانایی رسیدگی بهش و ندارم ....

یعنی چی جز نون و پنیر نمیتونی بخوری ضعیف میشی اینطوری که با بچه توشکمت

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم باردار بودم شوهرم کرونا گرفت،دو هفته تو خونه خودم تک و تنها مراقبش بودم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
نگرفتی ازش؟ ویار داشتی؟

نه عزیزم نگرفتم،ماه سومم بود ویار داشتم،واسه اینکه نگیرم هم تو خونه ماسک میزدم جای خوابمو جدا کردم،ظرفاشو جدا گذاشتم کنارش،اصلا بهش نزدیک نشدم،پنجره هم همیشه باز بود

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست