2777
2789
عنوان

مچ گیری درحدالمپیاد🤣🤣

730 بازدید | 35 پست

بچه هاصبحتون بخیر

ب کمکتون نیازدارم من طرفم خیلی ادعاش میادمیخام مچش بگیرم تاحالایکی دوبارگرفتم ب ی بهونه های گفته ن عکس توگوشیم مال من نیس مال طرفم براخودم ارسال کردم

یاپیام دیدم گفت داداشمه بهش پیام میدم اخه داداش ب داداش میگه نفس😑هرچی گفتم جلوم بزنگ نزنگید بعدچن دقیقه رفتگ سوارماشین شدم اومد و گفت بیاداداشمه منم هنوزم ک هنوزباورنمیکنم چون مطمعنم باهاش هماهنگ کرده و زنگ زده

حالا بنطرتون چجورمچش بگیرم ک ببینم اون فردی ک فقط اخرشبا باهاش چت میکنه کیه همیشه هم اخرشبابهش میزنگع امشبم بازگوشیش زنگ خورد گفتم جواب بده گفت ن اونجورک توفک میکنی نیست و راجب کارمه ی زن ولی گفتم خب اشکال نداره جواب بده رد زد و گفت ن ولش کن 

حالابرنامه سراغ دارید ک بتونم شنودکنم مکالماتشو

یا چ برنامه ای روگوشیم نصب کنم بزارم توماشینش و مکالماتش بشنوم ب ی بهونه بگم عه گوشیم توماشینت مونده

شوهرم نیس دوستان باهاش دوستم قراره ازدواج باشه فقط میخام این همه ادعاش میاددسش روشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن خب این همه ادعاش میادفقط میخام دسش رو کنم بگم کم کم زر زرکن نکبت و بعدتموم کنم

با این اوصاف قصدتونم ازدواجه ؟

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
من فقط دسش رو کنم بکوبم توسرش این همه قسم میخوره باکسی نیس

عجب دل و حوصله ای داری به خدا 

ولش کن برو پی زندگیت 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩