2789
عنوان

آزادی

144 بازدید | 11 پست

به نظرتون آزادی یعنی چی؟

از نظر هر کس یه تعریفی داره

فقط لطفا چیزای سیاسی یا کلا چیزایی که باعث 

تعطیل شدن تاپیک میشه نگید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

آزادی فقط خواب  با صدای  دریا صدای درخت 😄بدون دغدغه زیر سایه ..هوا هم ملس

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازادی ینی راحت بتونی برا همه چیه زندگیت خودت تصمیم بگیری بدون دخالت و زور و ترس از حرف دیگران

خیلی درسته

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
هرچیزی بنویسی باعث تعطیل شدن میشه حتی همین کلمه ازادی

میتونه هر معنی داشته باشه

آزادی یعنی هرکسی هر جوری دوست داره زندگی کنه طبق نظر و با عقل و شعور خودش هر جوری دلش میخواد  ...

دقیقا

به نظرم آزادی یعنی هر تصمیمی گرفتی که فکر میکنی درسته رو 

بدون مانع بتونی انجام بدی

أزادي يعني بتواني راحت انتقاد كني نترسي خودت باشي نخواي هي نقاب بزني يعني خودت براي لباس وعقايد و هم ...

👌👌

آزادی یعنی ترس نداشتن

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم