2777
2789
عنوان

یه سوال

368 بازدید | 24 پست

سلام صبحتون بخیر 

میگما اگه جا و مکان یه ادم کلاهبردار  رو بلد باشین و اون ادم پول یه سری رو خورده و راست راست با هویت جدید داره راه میره و با پول اونا یه زندگی توپ درست کرده لو میدینش یا نه 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

معلومهههههه که لو میدممم 

الان با سکوتت تو هم شریک جرمش حساب میشی

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومهههههه که لو میدممم  الان با سکوتت تو هم شریک جرمش حساب میشی

دو دل بودم  پس یقین پیدا کردم لو بدمش ممنونم عزیزم😍

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
دو دل بودم  پس یقین پیدا کردم لو بدمش ممنونم عزیزم😍

بهترین کار رو میکنی...بنظرم فیلم شنای پروانه رو ببین

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

[QUOTE=200619060]بهترین کار رو میکنی...بنظرم فیلم شنای 

چشم عزیزم ممنوووونتم

بسگیی داره  بلاخره نباید برا خودم شر شه

همین گاهی میترسم زندگیم از بین بره 

من یبار دوستم لو داد متاسفانه طرف فهمید که کار دوستم بوده از زندان به دوستاش که بیرون زندان بود خبر دادن و ازار جنسیش کردن 

خلبان❤کاربری دو نفره💕نقش اون در ذهن ما هرروز پررنگ تر می‌شود RV💕
من یبار دوستم لو داد متاسفانه طرف فهمید که کار دوستم بوده از زندان به دوستاش که بیرون زندان بود خبر ...

یا خدا

من یبار دوستم لو داد متاسفانه طرف فهمید که کار دوستم بوده از زندان به دوستاش که بیرون زندان بود خبر ...

مطمین باش اونطرف دنبال اونیکه لوش داده میگرده

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤
یا خدا

اره نظر من اینه با خلافکارا در نیفت اینا ۱۰۰ تا اشنا دارن…. مگه اینکه با تلفن عمومی جایی… یا جوریم نباشه فقط تو ادرسشو بلد باشی که لو رفت فکرش سمت تو برع

خلبان❤کاربری دو نفره💕نقش اون در ذهن ما هرروز پررنگ تر می‌شود RV💕
اره نظر من اینه با خلافکارا در نیفت اینا ۱۰۰ تا اشنا دارن…. مگه اینکه با تلفن عمومی جایی… یا جوریم ن ...

فقط من میدونم ادرسشو یه لحظه گفتم نکنه زندگیم از بین بره