2777
2789
عنوان

دعا نویسی

332 بازدید | 41 پست

آقا من سه بار از دعا نویس تو این یساله برای بازگشت یه شخص دعا گرفتم ولی یارو کاملا برنگشت یعنی حرف میزنیم ولی دیگه تو ارتباط نیستیم.

دفعه اولیو گرفتم بعد از یماه زنگ زد (اینم بگم تو اون مدته شروع کردم برای اروم شدن دل خودم نماز خوندن) ولی کامل برنگشت

دومی هم ک کلا برعکس شد و اخلاقش خیلی بد شد خیییلیییی بد اصلا انگار از من بدش میومد.

سومی هم که یکی دوماه پیش گرفتم هنوز هیچی به هیچی 

این مدته شروع کردم دعای عهد میخونم و نمازمم دوباره شروع کردم خوب ارتباطم باهاش خیلی بهتر شده اخلاقش خیلی تند بود خیلی بهتر شده.

حقیقتا الان ب این فکر میکنم دفعه اولم واسه دعا نبود که برگشت واسه این بود ک اون مدته خدا تَهِ دلمو دید الانم امیدوارم که ببینه.

خلاصه که کلا اعتقادمو به دعانویس جماعت از دست دادم.

اگه ذکری بلدید یا دعایی که حاجت دلتونو باهاش گرفتید برام بنویسید منم شروع کنم شاید خدا حاجتمو بده

مرسی بوس♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین اشتباهتونه که به دعانویسا متوسل میشین مگه فرق شما و اونی ک دعا میده چیه مگه معصومن که حرفشونو صدرصد خدا بخره روایت داریم که خدا فرمودن ناامید میکنم امید بنده ای که به غیر من امید داره

همین اشتباهتونه که به دعانویسا متوسل میشین مگه فرق شما و اونی ک دعا میده چیه مگه معصومن که حرفشونو ص ...

درسته ولی خوب بلاخره هرکسی بعد از یکدتی متوجه اشتباهش میشه🙂

درود برشما

دعا نویسی و طلسم تهش بدبختی و مشکلاته

لطفا سمتش نرید

خدای بزرگ همیشه آدمو غافلگیر میکنه

از خدا میخام هرچی که میخاید و به صلاحتونه بهتون بده

وقتی جهان برات تغییر میکنه که ذهنتو تغییر بدی

چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس بگیر 

اگرم حاجتت واقعا بزرگه ذکر یا جواد الائمه ادرکنی ۱۴ هزار مرتبه 

نذر امام هادی علیه السلام  نمازشون خیلی مجربه

نذر حضرت علی علیه السلام خیلی مجربع 

چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس بگیر  اگرم حاجتت واقعا بزرگه ذکر یا جواد الائمه ادرکنی ۱۴ هز ...

اگه براتون مقدوره دایرکت داره اینجا فکر کنم میتونید برام توضیح بدید چطوریا باید اینارو انجام بدم؟!؟

اگه براتون مقدوره دایرکت داره اینجا فکر کنم میتونید برام توضیح بدید چطوریا باید اینارو انجام بدم؟!؟

ببین اگه حاجتت واقعا بزرگع چله زیارت عاشورا خیلی سخته اما اگه مراقبه کنی محاله حاجتتو نگیری مگه به صلاحت نباشه ک دیگه اقا بهترشو بهت میده اگه. میخوای بهت توضیح بدم

درود برشما دعا نویسی و طلسم تهش بدبختی و مشکلاته لطفا سمتش نرید خدای بزرگ همیشه آدمو غافلگیر میکن ...

من خودم اخرش به این نتیجه رسیدم که باید همیشه از خدا بخام تا بهم بده.

نمیگم ادم پاکیم ولی هر موقع از ته دلم ازش خواستم بهم نگاهم کرده.

تو‌تاپیکمم نوشتم فکر کنم دفعه اولم بخاطر تماز خوندنای خودم بود که خدا اونو بهم حالا نصفه نیمه برگردوند شاید اگه نمازمو ترک نمیکردمم همچی تا الان درست شده بود