2777
2789
عنوان

بچا بیایییییییین

92 بازدید | 11 پست

بچه ها من فکم خیلی درد میکنه ، چیکار کنم فک‌کنم دندون عقلم میخواد در بیاد .  حالم خیلی بده و به مسکن هم حساسیت دارم ، نمیتونم بخورم .

تورو خدا بگید چیکار کنم😭😭😭😭

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عین شما بودم شاید باورت نشه جرم گیری کردم درست شد

با جرم گیری؟

اخه لثه ام باد ‌کرده

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

اسپری بی حسی دندون فکر کنم خوبه من چند بار استفاده کردم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
اسپری بی حسی دندون فکر کنم خوبه من چند بار استفاده کردم

رو لثه بزنم طوریه؟

با جرم گیری؟ اخه لثه ام باد ‌کرده

شما التهاب لثه داری..هرروز آب نمک قرقره کن و صبح که شد بدون معطلی برو دهانشویه ویوان بگیر معجزه میکنه نگیری ممکنه بعد یه مدت دندونات لق بشن

شما التهاب لثه داری..هرروز آب نمک قرقره کن و صبح که شد بدون معطلی برو دهانشویه ویوان بگیر معجزه میکن ...

دهان شویه دارم الان قرقره میکنم

رو لثه بزنم طوریه؟

نمیدونم از خود داروخانه بپرسی بهتره

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
دهانشویه ویوان استفاده کن التهابت که کم شد برو جرم گیری کن

مرسی گلم