2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

153 بازدید | 15 پست

بچه ها پیشنهادتون برای تسریع زمان یادگیری زبان چیه؟ هر نکته ای روش مطالعه ای چیزی

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

فیلم با زیر نویس انگلیسی و انیمیشن ها خیلی خیلی بهترن آهنگ با لیریکش .پادکست با موضوعات مورد علاقت و داشتن پارتنر 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه کردن به ویدیو ها،فیلم یا سریال انگلیسی گوش دادن به اخبار انگلیسی خوندن کتابای انگلیسی

برای لغات چطور؟؟ چطور لغاتو بخونیم؟ من از یسری لغاتی ک تو محاوره معمولا استفاده میکنن شروع کردم بعلاوه ی ۵۰۴ کلمه

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
فیلم با زیر نویس انگلیسی و انیمیشن ها خیلی خیلی بهترن آهنگ با لیریکش .پادکست با موضوعات مورد علاقت و ...

من فیلمو انیمیشن خیلییی نگاه میکنم واقعا ۹۰ درصد چیزیم ک الان بلدم بخاطر همین فیلماست ولی خب خیلی تند حرف میزنن بهرحال نمیتونی دقیق متوجه بشی چی میگن

من خودم اون زمان، هر شب نیم ساعت با خودم انگلیسی حرف میزدم حتی از روز اول ک فقط هلو بلد بودم تمرین م ...

درسته❤

برای لغات چطور؟؟ چطور لغاتو بخونیم؟ من از یسری لغاتی ک تو محاوره معمولا استفاده میکنن شروع کردم بعلا ...

تو کاغذ چسبی بنویس هر روز مرور کن

همون فیلم و کتاب خیلی تاثیر گزاره حتی برا یادگیری لغات سعی کن با زیرنویس انگلیسی نگا کنی تا متوجه شی

خودمم زبان رو تموم کردم یه زمان تدریس هم میکردم مشکلی داشتی بهم بگو حتما عزیزم

جدن؟؟من تازه شرو کردم ب یادگیری اینجوریم نیستم ک هیچی نفهمم چون فیلم و سریال زیاد نگاه میکردم ولی املام بشددددت ضعیفه تو تلفظم مشکل دارم

کلاسم نمیتونم برم ولی دارم از یوتیوب اموزشارو میبینم خیلی کاربردیه..عزیزم بنظرت با این رویه امیدی هست تا یکی ۲ سال دیگه خوب بتونم حرف بزنم؟

بعد کلا پیشنهادت برای خوندن چیه در هفته چقدر وقت برای گرامر بزارم چقدر برای تلفظ کلمه چطور

جدن؟؟من تازه شرو کردم ب یادگیری اینجوریم نیستم ک هیچی نفهمم چون فیلم و سریال زیاد نگاه میکردم ولی ام ...

املا خود به خود درست میشه ینی اوایل کار همه لنگن اما اینقدر تکرار میشه که رواله املا.

برای تلفظ سعی کن از دیکشنری تحلیل گران استفاده کنی و کرامر رو به نظرم باید کلاس بری چون تنهایی نمیشه یاد گرفت میتونیم با هم کلاس بذاریم فشرده یادت بدم زیر یک ماه کل گرامرو.برای لغت هم ۵۰۴ خیلی زوده فعلا برو گوگل سرچ کن کلمات کاربردی و روزمره و از چیزایی ک موجوده بخون ینی لغاتی ک داخل حیاط،اتاق خواب مثل فرش و اینجور چیزا شروع کن بعد ۲ سال میتونی حرف بزنی اگه این کارارو کنی اما مسلطه کامل نه .که ایشالا رفته رفته بهتر میشه.

املا خود به خود درست میشه ینی اوایل کار همه لنگن اما اینقدر تکرار میشه که رواله املا. برای تلفظ سعی ...

حقیقتش فعلا از لحاظ مالی تو مضیقه ام نمیتونم کلاسی بردارم

اینم ک شروع کردم ب خوندن برا این بوده ک تا الان ب امید کلاس همش عقب مینداختم بعد دیدم دیگه ابنطوری فایده نداره شروع کنم تا اوضاعم یکم بهتر بشه‌‌

مرسی قشنگم بابت توصیه هات😍❤

حقیقتش فعلا از لحاظ مالی تو مضیقه ام نمیتونم کلاسی بردارم اینم ک شروع کردم ب خوندن برا این بوده ک ت ...

آره میفهمم اوضاع مالی همه واقعا...

اصلا اشکال نداره.

دعا کن حالم خوب شه صلواتی باهم گرامر کار میکنیم عزیزم

آره میفهمم اوضاع مالی همه واقعا... اصلا اشکال نداره. دعا کن حالم خوب شه صلواتی باهم گرامر کار میکن ...

برای شما مشکلی نیست؟؟

مزاحمتون نباشم یوقت؟؟