2821
2789
عنوان

چه غلطی کردم😢

1074 بازدید | 86 پست

سلام خانما من هفته دیگه عروسی پسر عمومه من یه لباس مجلسی بلند وسفید خریدم اصلا نه مروارید داره نه براق سفید سادس ولی من خیلی پشیمونم میترسم عروس بدش بیاد از اینکه سفید پوشیدم ولی همه میگن تو زیادی حساسی عروس اینقدر میکاپ وشینیونش خوبه که هیچوقت کسی بهش نمیرسه ودلیلی نداره ناراحت بشه واینکه دیگه قدیمی شده این حرف که لباس سفید فقط برای عروسه....از طرفی دیگه اکثر لباسا تو بازار سفید ونباتی و...بودن یه جورایی انگار مد شده لباس سفید پوشیدن

حالا سوال من اینه که به نظر شما لباس سفید بده توعروسی پوشیدن؟؟؟

واقعا نمی تونم عوضش کنم😢

یک مادر خوب😍دختر ناز من😍❤😙

خیلی کاربدی کردی لباس سفید برای عروس

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر خیلی سادست شبیه لباسای نامزدی وایناست نپوش

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

قصد توهین به کسیو ندارم و شماهم خودت فهمیدی اسی ولی تو اطراف ما کسی تو عروسی کس دیگه سفید یا نباتی بپوشه اسکار ب ی ش ع و ر ی دریافت میکنه😐

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز