ببخشید منم نوع 16 دارم. جواب کولپوسکوپیم خوب بود. منم 1ساله ازدواج کردم. خییییییلی میترسم. شما چجور ...
اصلا نگران نباش منم تازه ازدواج كردم سين ٢،٣ شدم جراحي كردم خيلي هم جراحيش راحت بود و بهتاش منو جراحي كرد فقط احتمال اينكه توي بارداري نياز به دوختن دهانه رحم و استراحت باشه زياد هست ، شما فقط پيگير باش همين ، اگر جوابت خوب بوده بايد يك سال ديگه بري دوباره و اينكه بهترين حالتش اينه كه همين الان باردار شي ،اصلا نگراني و استرس هم نداشته باش ، سوال هايي هم كه توي ذهنتنه حتي دكتر ها هم نميتونن بهش جواب بدن ، چون اين ويروس تو بدن هر فردي يه جوره
عزیزم دستم خورد رو لغو از دوستان حذف شدی دوباره درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن 🌸
قبول كردم عزيزم ، عملش فوق العاده راحته ، از روي شكم نيست مثل همون كولپوسكوپي ، تخت اتاق عمل هم تقريبا مثل صندلي معاينست از همون داخل بدن يه ذره دهانه رحم رو بر ميدارن . كلا هم يه ربع بيشتر نيست ، بعدش هم اصلا هيچ دردي نداره كلا خيلي راحته . فقط براي بارداري احتمال دوختن دهانه رحم و استراحت مطلق زياده . اكثر كسايي هم كه عمل ميكنن ديگه بعدش كامل خوب ميشن خيلي كم پيش مياد كه ويروس از بين نره و دوباره نياز به عمل مجدد باشه و يا نه يه مدت منفي شه بعد از عمل و بعد دوباره برگرده مثبت شه ، ولي احتمالش كمه و تغذيه و استرس و دود و الكل و اينا خيلي تاثير گذاره . ولي در كل تمام كسايي كه حتي عمل ميكنن و شرايطشون خوب هست مثل خود من باز هم بخاطر اينكه احتمال بازگشتش هست بايد در سال ٢-٣ بار براي چكاب برن دكتر ،