2777
2789
عنوان

کرونای مادرشوهرم

120 بازدید | 8 پست

مادرشوهرم بیمارستان بستری شوهرم بهم گفت مامانم پنجاه درصد درگیر ریه هاش بعد الان داداشش زنگ زد گفت پانزده درصد شما ناراحت میشدید شوهرتون بهتون دروغ میگفت

بله صددرصد

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگارمیخواد من ترحم کنم 

رابطت خوبه باهاش؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ن والا .شاید خودم مادرشوهرت بزرگش کرده .حالا درصدش مهم نیست .بالاخره شوهرت ناراحته مادرش مریضه دلداریش بده .مادرشوهر منم کرونا گرفت .من حامله ام به شکلی غذا فرستادم دارو گرفتم .بالاخره مادره .توام بهش توجه کن ایشالله ک خدا ب تو هم توجه می کنه

ن والا .شاید خودم مادرشوهرت بزرگش کرده .حالا درصدش مهم نیست .بالاخره شوهرت ناراحته مادرش مریضه ...

همش دروغ میگه من از خواهرش یا برادرش حقیقت میفهمم

انگارمیخواد من ترحم کنم 

خب توجه کن .میدونی پیش مادرش افتخار می کنه ک مثلا زنش ب مادرش توجه می کنه .ی تلفن یا تعارف ک چیزی کم نمی کنه .ب شوهرت بگو ناراحتم مادرت مریض شده زود خوب بشه و ...حالا درصد مهم نیست .بعضی ها دوستدارن مسیله رو حاد نشون بدن 

همش دروغ میگه من از خواهرش یا برادرش حقیقت میفهمم

اشکال نداره .بهش بگو ۱۰ یا ۱۰۰ درصد ریه ک برام مهم نیست .من حال مادرتو میپرسم و برام مهمه .اوایل همسر منم زیاد پنهون کاری میکرد الان درست شده .دروغ گفتن دلیل داره یا جلب توجه یا اینک ماخذه نشن

2790
2778
2791
2779
2792