2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماتواصفهان کوچه یخچال داریم یه روز میریم همه رومیخریم شمالیست کاملشوتهیه کن که آخرش چیزی یادت نره&nb ...

اتفاقا منم اصفهانم 

شما چه وسایلی رو عروس میخره 

چه چیزهایی داماد

حتمااا ممنونم 

خرجش زیاده دیگه

لوازم اضافه تهیه نکنید 

اتوپرس و ساندویچ ساز و ماکروفر و ماشین ظرفشویی و میوه خشک کن رو از برقیاتون میتونید حذف کنید بعدا تهیه کنید

ارکوپال و چینی و کریستال هم بستگی به نوع رفت و امد داره من شمارو نمیشناسم ولی خودم فکر میکنم چند دست ارکوپال مرتب بهتر از اینه از هز کدوم یه دست بخریم مهمون زیاده رتگارنگ شه

چینی تاره سنگینه و گرونتر هم هست

خوشبخت شی

امیدوارم مفید بوده باشه

اتفاقا منم اصفهانم  شما چه وسایلی رو عروس میخره  چه چیزهایی داماد

تواصفهان که خودتون میدونین جهازباعروسه تقربیا دامادتلوزیون، زیرتلوزیون. یک لنگه فرش که باهم همه میرن جفت میخرن، یک دست لیوان، یک دست آرکوپال بعضی هاچینی میگیرند، یک دست قاشق چنگال وکارد،یک دست قابلمه، یک تشک دوتامتکاویک پتو یک قوری کتری، یه سینی، بعضی هایک لنگه ازلوسترواگه جفت بخرنددامادمیخره فکرکنم بدونی که این وسایل ومیدن به داماد که به اسم جهازداماده برای وقتی که دعوامیکنن دامادوسیله ازخودش براخواب وغذاداشته باشه😁😁😁😁

این نیز میگذرد   
اتفاقا منم اصفهانم  شما چه وسایلی رو عروس میخره  چه چیزهایی داماد

هرچندکه شوهرمن همون تلوزیون ویک سال بعد عروسی خریدلنگه فرشو نخریدو... اینانمیخورند که نمیرن😃😃😃

عزیزم نمیدونم چقدربرات مقدوره واین که اصفهانی اصیل هستید یانه میدونی که هممون اهل تجملاتیم توجهازحالابازم به سلیقه وشرایط طرف بستگی داره ولی خوب تواصفهان اصولاسرویس چوبی کله شیری وسرویس خواب منبت اگه دامادخونه داشته باشه دوست مبل میدیم که اون یکی اسپرته یک ویترین نقره بانقره که حالابعضی هاپرش میکنن بعضی هاکم بلورم که چک که یاسرصلایاسرپلاتین راستی میز تلفن باعروسه خودتلفن باداماد ازتجربه خودم من5سال پیش جهازخریدم تمام برقی هاموالجی کره گرفتم راضی ام خداروشکراشتباه من ونکن چینی راسرویس وکم بخر آرکوپال وزیاد صندلی مادربزگ ام که هست ظرف ورامر یک دونه ام که شده بگیر همه اینایی که گفتم سلیقه ایی وتجربه خودمو افرادی که دیدم رسممون بوده امیدوارم به دردتون بخوره

این نیز میگذرد