2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 29 پست

کار برگ از گوگل و اینستا کپی کنید خودتون تو خونه باهاش کار کنید چه خاصی ندارن پیش دبستانی 

اگر حضوری بود خوب ثبت نام فایده داشت حداقل با همسناشون سرگرم بود  اما آنلاین تاثیر زیادی نداره

خدا را آنقدر در زندگیتان احساس کنید تا زندگی حس زیبایش را به شما ببخشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مربی پیش دبستان هستم امسال احتمالا حضوری باشه

سلام عزیزم

این سایتی که آموزش پرورش معرفی کرد برای چیه

یعنی اگر مدرسه ثبت نام نکنیم و فقط تو سایت ثبت نام کنیم اسمش تو شاد میره و غیره حضوری

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
خخخخ نه دیگه در این حد😁

والا از دیگران پرسیدم گفتن جز بازی با خمیر و چند تا کاردستی کار دیگه ای انجام نمیدادن

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

چرا چون شماهارو واکسن میزنن؟ بچه ها وخانواده هاشون چی پس؟ صدای مارو کی باید بشنوه؟

سلام بله چون سرایت این ویروس از طریق بچه ها بندرت هستش و تیم مدرسه رو واکسن میزنن که خطری بچه ها رو تهدید نکنه و همچنین تیم آموزشی رو 

هیچ جا برای بچه ها واکسن نیس نه تنها ایران

سیستم ابتدایی اینجوره امسال کل جهان دیگه مدارس باز هست و آموزش و پرورش در هر صورت تصمیمش بر حضوری هست

با تدریس مجازی خصوصی کودکان پیش۱و۲ با بازدهی بالا، درخدمتتون هستم
سلام بله چون سرایت این ویروس از طریق بچه ها بندرت هستش و تیم مدرسه رو واکسن میزنن که خطری بچه ها رو ...

میشه جواب منو هم بدی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
لعنت بر آموزش وپرورش  ناقل که میتونن باشن دنیا تموم شده اینجا شروع شده تازه

خوب نزار بچت بره مدرسه

من یه کلاس پنجمی دارم یه پیش دبستانی ان شاالله بسلامتی و دلخوشی نمیزارم هیچکدوم برن 

خوب نزار بچت بره مدرسه من یه کلاس پنجمی دارم یه پیش دبستانی ان شاالله بسلامتی و دلخوشی نمیزارم هیچک ...

تا الان اختیاری بوده  امسال انگار اونجوری نیس

من ثبت نام کردم اول ابتدایی 

بعد تو کلاس ۳۰ نفر شدن

نه راصی میشن به دوتا معلم نه غیر حضوری 

هرچی به مدیر میگیم متوجه نیس درد ما چیه

والا از دیگران پرسیدم گفتن جز بازی با خمیر و چند تا کاردستی کار دیگه ای انجام نمیدادن

خخخخخ  قدیم اینجور بود ولی الان خیلی جاها آپدیت کردن آموزش هاشون و در حد پایه اول هستش 

سلام بله چون سرایت این ویروس از طریق بچه ها بندرت هستش و تیم مدرسه رو واکسن میزنن که خطری بچه ها رو ...

عزیزم من الان دوماه دیگه باید برم یه استان دیگه واسه زندگی میگم الان تو این سایت ثبت نام کنم بعدا مشکل پیش نمیاد؟

عزیزم من الان دوماه دیگه باید برم یه استان دیگه واسه زندگی میگم الان تو این سایت ثبت نام کنم بعدا مش ...

نه عزیزم این سایت آموزش و پرورشه

من وقتی شماره ملی دخترمو زدم بقیه مشخصاتش اومد

سراسریه

عزیزم من الان دوماه دیگه باید برم یه استان دیگه واسه زندگی میگم الان تو این سایت ثبت نام کنم بعدا مش ...

بسلامتی 

نه مشکلی نیس عزیزم