2789
عنوان

کرونا گرفتیم

114 بازدید | 14 پست

خانما من یه سوال داشتم امروز روز دهم من بود که کرونا گرفتم 

سوزش معده دارم با سردرد و اسهال اما همشون خفیف 

می‌خوام بدونم کار خاصی باید بکنم؟ 

از کجا بدونم ریه درگیر شده یانه؟

حال عمومی بدنمم کلا خوبه و مشکل خاصی ندارم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا گرفتید  سفر رفتید مهمونی ؟یا کاملا اتفاقی

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

نه دیگه زده به گوارشت دیگه به ریه نمیزنه

دوره اش بگذره تموم میشه هیچی اثر نداره

فقط غذای کم حجم و مقوی بخور

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

باید حتمابری دکتر یهو میزنه به یه جاییت حتما برو دکتر

همون روز اول رفتم دکتر گفت اگه بدتر شدی بیا منم دیگه نرفتم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

نه دیگه زده به گوارشت دیگه به ریه نمیزنه دوره اش بگذره تموم میشه هیچی اثر نداره فقط غذای کم حجم و ...

خداروشکر مرسی نظر دادی 

از کجا گرفتید  سفر رفتید مهمونی ؟یا کاملا اتفاقی

اتفاقی همیشه هم ماسک می‌زنیم 

نه برو عزیزم حتما برو دکترتو هم تغییر بده

یاشه حتما مرسی گفتی گلم 

ریه اگ درگیر بشه سر انگشت لب زیر چشم سیاه میشه ...تنگی نفس 

خوب هیچ کدوم از این علائم ندارم 

خداروشکر مرسی نظر دادی 

خواهش

شوهر من تازه خوب شده.گوارشش درگیر بود بدجور

پیش فوق تخصص ریه و متخصص عفونی رفت

دارو میدادن ولی اثر نداشت

سه هفته که تموم شد کم کم بهتر شد

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

خواهش شوهر من تازه خوب شده.گوارشش درگیر بود بدجور پیش فوق تخصص ریه و متخصص عفونی رفت دارو میدادن ...

خداروشکر که حالشون بهتر شده