2777
2789
عنوان

بچه

72 بازدید | 11 پست

بچها من و همسرم تصمیم داشتیم شهریور اقدام کنیم برا بچه یعنی آزمایشای قبلشو انجام دادم دو ماهم هست دارم فولیک اسید میخورم ولی یه مشکلی پیش اومده ک برنامه ریزیم بهم ریخت اینه ک من قرار بود برم برای دوره غواصی دو ستاره قشم شهریور ماه بعد ک برگشتم سالگرد سومین عروسیمون هم هست اقدام کنیم.الان کلاسام افتاده اذرماه.شوهرم میگه خودت میدونی میخای برو ولی ته دلش راضی نیست.نمیدونم برم بعد بیام اقدام کنم یا شهریور اقدام کنم میترسم باردار شم تا اذر

راهنمایی لطفا😔🙏🏻

اگه خیلی دوس داری و مهمه برات اول برو دوره بعد اقدام

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خیلی دوس داری و مهمه برات اول برو دوره بعد اقدام

اره خیلی مهمه چند سال شنا کردم تا به این مرحله برسم.ولی میترسم شوهرم فردا منتی بزاره ک تو نخولستی اولویتت نبود یا بچه دار نشم چند ماه بگه تقصیر خودت بود تاخیر انداختی

برو و بیا بعد اگه باردار شی حداقل تا دو سال نمیتونی کلاستو بری

شوهرم میگه اقدام.کنیم سال دیگ همون موقع ک دوره برگزار میکنن شرکت کن اگه بچه هم داشتیم من میام اونجا نگه میدارم.ولی من کلی عقب میوفتم اینطوری☹️

اره خیلی مهمه چند سال شنا کردم تا به این مرحله برسم.ولی میترسم شوهرم فردا منتی بزاره ک تو نخولستی او ...

ن بابا ب این چیزا اهمیت نده بعد از بچه دیگه هرکاری بخوای انجام بدی نسبت ب الان خیلی برات سخت تره

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
شوهرم میگه اقدام.کنیم سال دیگ همون موقع ک دوره برگزار میکنن شرکت کن اگه بچه هم داشتیم من میام اونجا ...

نه عزیزم شما قطعا انقدر مدت کوتاه بعد زایمان نمیتونید کلاسای غواصی رو برید

به نظرم این چند ماهو صبر کردن بهتر از اینه که دوسال عقب بیوفتی

نه عزیزم شما قطعا انقدر مدت کوتاه بعد زایمان نمیتونید کلاسای غواصی رو برید به نظرم این چند ماهو صبر ...

درسته حق با شماست.شهریور تا اذر سه ماهه فقط.بنظر خودمم این سه ماهه صبر کنم سه سال وایسادم سه ماهم روش

نه عزیزم شما قطعا انقدر مدت کوتاه بعد زایمان نمیتونید کلاسای غواصی رو برید به نظرم این چند ماهو صبر ...

چطوری این به همسرم بگم که ناراحت نشه بزاره برم فقط☹️😐

چطوری این به همسرم بگم که ناراحت نشه بزاره برم فقط☹️😐

یه روز که خیلی اوضاع خوبه

بشین بگو عزیزم مرسی که همیشه حمایت میکنی منو و به سلایقم احترام میذاری خیلی دوست دارم هر چه زودتر مدرک غواصیمو بگیرم بنظرم اگر اقدتم رو بذاریم برای بعد آذر از نظر اینکه واکسن هم زدیم تا اون موقع و خطر ابتلا به کرونا هم کمتره عقلانی تره

بگو الان اگه باردار شم واکسنم دیگه نمیتونم بزنم یه موقع خدایی نکرده میترسم تو بارداری بیمار شم

یه روز که خیلی اوضاع خوبه بشین بگو عزیزم مرسی که همیشه حمایت میکنی منو و به سلایقم احترام میذاری خی ...

واااای چه بلدی شما.مرررسی از اینکه وقت گذاشتین و راهنماییم کردین دوست عزیز❤😍🌹