2777
2789
عنوان

ايودي ميرنا

3443 بازدید | 12 پست

بچه ها ايودي گذاشتم ٢٨ روز پيش ايودي ميرنا همون هورموني 

حالت تهوع و ضعف جسماني شديد دارم 

كسي تا حالا استفاده كرده از عوارضش چيزي شنيديد؟

ممنون ميشم راهنماييم كنيد يا از تجربياتتون بگين

من استفاده کردم چنین عوارضی نداشت.  ولی یه دوست دیگه ام دل درد و کمردرد داشت . آخرش هم رفت درش ...

دل درد همون معدش درد ميكرد؟ ناراحتي معده همون نفخ و اينجور چيزا؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم فکر کنم دو سه ماه . البته دکتر بهش گفته بود این عوارض ربطی به میرنا نداره ولی وقتی درش آورد ...

اها فهميدم اره برا منم دكتر همين رو گفت ولي خوب از وقتي گذاشته همچين شدم

سلام گلم خوبی ببخشید میپرسم قیمت آیودی هورمونی که گذاشتید چقدر شد ؟واینکه راضی هستین ازش

عزيزم من تركيه اين كار رو كردم اينجا تقريبا ٤ ميليون شد ايران رو نميدونم 

با سلام به همه دوستان .من از آیودی میرنا استفاده کردم .قبل از اینکه استفاده کنم خیلی دنبال نظرات گشتم ولی به نتیجه نرسیدم.حالا استفاده کردم خواستم نظرم براتون بزارم شاید واقعا به درد کسی بخوره .به دلیل خونریزی های رحمی دکتر آیودی میرنا گذاشت متاسفانه به من نساخت .دوستان موقع جایگزاری حالم بد شد چون جز عوارضش بود تا یکماه اول کلا لکه بینی و درد داشتم .از ماه های دوم خونریزی کم کرد اما در طول ماه کلا ۲۰ روز شایدم بیشتر لکه بینی و خونریزی داشتم .۹ ماه تحمل کردم کلی کمر درد های شدید و دل درد اخرش تصمیم گرفتم خارجش کنم که از روزی که خارج کردم مجددا خونریزی دارم .حدودا یک هفته هست .حالت تهوع و ضعف و سر گیجه دارم و سردرد میگرنی .خیلی بده چون میرنا هورمونی یهو خارج میشه تغییرات هورمونی اذیت میکنه .و کلی هم هزینه کرده بودم متاسفانه با کلی عذاب درش اوردم .توصیه میکنم استفاده نکنید چون به هر کسی نمیسازه اذیت میشید .من که بدترین تجربه زندگیم بود .

دل درد همون معدش درد ميكرد؟ ناراحتي معده همون نفخ و اينجور چيزا؟

سلام ببخشید شما وقتی آی یو دی میرنا گذاشتید، حالت تهوع پیدا کردید؟ معده درد چطور؟

چون من حدودا بعد از یک ماه گذاشتن آی یودی حالت تهوع خیلی کم و همینطور معده درد دارم

میشه اگه پاسختون مثبته بگید چقدر طول کشید

با سلام به همه دوستان .من از آیودی میرنا استفاده کردم .قبل از اینکه استفاده کنم خیلی دنبال نظرات گشت ...

سلام،بهترید ؟

ببخشید دل دردتون مثل پریودی بود با میرنا یا شبیه یک درد مزمن؟انقباض واژن هم داشتید باهاش؟