2777
2789

باید یا پرستار بگیری یا مهد بزاری. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادر شوهرت هم نیست؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

مامان من شاغل بود و خیلی سختش بود کلی راه میرفت دوتا جای مختلف منو داداشمو میبرد و می‌رفت سرکار، در کل بنظر من کار خونه خیلی زیاده، کار بیرون هم بیاد سرش واویلا، خیلی سخت میشه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

طفلی بچه تو شهر غریب باز مامانشم پیشش نباشه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

من تصمیم دارم مدارس حضوری بشه  امسال بزارمش پیش مادرم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

منم غریبم و خیلی به این موضوع فکر میکنم 

برای خودم پیش بیاد یک سال مرخصی بدون حقوق میگیرم یکم بزرگ بشه

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

همکار من هم پرستار گرفت اولا خواهرشوهرش نگه داشت بعد اون سرطان گرفت دیگه این هم پرستار گرفت

پرستار خوب چطور پیدا کردی؟

تهرانی ؟ 

از سفیر ارامش 

ماهی ۳۵۰۰ 

یه ۳/۵۰۰ هم پورسانت شش ماهه خود شرکت 

البته من ۳/۹۰۰ میدم بهش پول رفت و امدشم دربیاد 

از ساعت ۹ تا ۱۵ 

کارای خونرم کامل انجام میده همرو اشپزیم میکنه