هخامنشم مدیر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 عنوان روز هشتم کرونا سرفه هام زیاد شده چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 4113 بازدید | 41 پست همه علایمم تموم شده ولی سرفه های خشکم زیاد شده چیکار کنم .دکترم رفتم دگزا زد و دیفن داد خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢 1400/05/04 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کباب عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 13218 من خیلی سوزش گلو داشتم و کمی تب چون تست ندادم دکتر گفت همش میشه گفت سرماخوردگیه هم کرونا الان ۶ روز هست الان فقط کمی سرفه دارم یعنی کرونا دارم عاشق ۲ تا دخترام هستم
کباب عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 13218 دوستان شماهم سوزش گلو داشتین؟ من خیلی داشتم ولی تست ندادم نمیدونم کرونا دارم یانه عاشق ۲ تا دخترام هستم
daryamhmdzdh عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 666 حتما سی تی اسکن بگیر ممکنه ریه درگیر شدهچون بابا من سرفه هاش زیاد شده بود ریه هاش 40درصد درگیر شده بود
__moon__ عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 5558 من خیلی داشتم ولی تست ندادم نمیدونم کرونا دارم یانه چیکارکردین ک خوب شد؟من ۷روزه ک کرونا دارم غذاهارو نمیتونم قورت بدم ،صبح ک بیدارمیشم خیلی گلوم میسوزه بعدک دارو میخورم بهترمیشه اماباز بعدچندساعت همینجوری میشه
کباب عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 13218 چیکارکردین ک خوب شد؟من ۷روزه ک کرونا دارم غذاهارو نمیتونم قورت بدم ،صبح ک بیدارمیشم خیلی گلوم میسوزه ... والا کاری نکردم من اصلا نمیدونم کرونا دارم یا نه شب فقط کمی سرفه میکنم الان عاشق ۲ تا دخترام هستم
__moon__ عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 5558 والا کاری نکردم من اصلا نمیدونم کرونا دارم یا نه شب فقط کمی سرفه میکنم الان اهاعزیزم
هخامنشم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 میشه بگی چه علایمی داشتی ؟ اولش گلودرد سوزش بینی .تب .لرز .بدن درد .سردرد. بویایی و چشایی نداریم .سرفم کم بود از دیروزه خیلی خیلی زیاد شده صبح رفتم دکتر دیفن داد با موستیل خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
هخامنشم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 طبیعیه منم ابن ماه گرفتم بعد ی مدت زیاد شد تا دوماهم ک خوب شدم ولی سرفه هام موند توروخدا یعنی طبیعیه .من امروز روز هشتمم هست خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
هخامنشم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 نه بابا نگران نباش آن استیل و نوسکاف خیلی برا سرفه خوبه من خودم گرفته بودم با همینا خوب شدم&n ... یعنی بدتراز این نمیشه دیگه خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
هخامنشم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 عزیزم انشالله خدا بهت سلامتی بده و طول عمر با عزت شربت دی بی کلاو بخر عالیه و معجزه می کنه ... دراز میکشم کمتره . اصلا معلوم نمیکنه . خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
هخامنشم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 دوستان شماهم سوزش گلو داشتین؟ سوزش گلو و ته بینی .یجوری که نمیتونستم نفس بکشم خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
هخامنشم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 من خیلی سوزش گلو داشتم و کمی تب چون تست ندادم دکتر گفت همش میشه گفت سرماخوردگیه هم کرونا الان ۶ روز ... کاش یه تستpcrبدی خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
هخامنشم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 حتما سی تی اسکن بگیر ممکنه ریه درگیر شده چون بابا من سرفه هاش زیاد شده بود ریه هاش 40درصد درگیر شده ... دوبار اسکن شدم ۵ درصد بود .امروز به دکتر گفتم گفت داروهاتو بخور استراحت کن خطرناکه دیگه خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
همتاا۳۳۵۰ عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 2222 توروخدا یعنی طبیعیه .من امروز روز هشتمم هست اره الان اوج میگیره ولی جوشونده ها و سوپ ک گفتم حتمن بخور مخصوووصا نعنا کلپوره پونه ختمی اینا مث چرک خشک کن عمل میکنی بی ادبی ما میخوردیم خلط اور بود