2777
2789
عنوان

کتک کاری

189 بازدید | 9 پست

صب شوهرم کتکم زد ازش بدم میاد دیگه من فقط ازش خاسم بهم محبت کنه خیلی نیاز داشتم بهش گازش گرفتم گرف زد تو گوشم چن بار زد تو سرم پرت شدم با سر اومدم زمین 😔😔خیلی حالم بده کاش بمیرم راحت بشم دو هفتس بهش میگم موز بگیر نمیگیره اونوقت بچه خواهرش گف انبه میخام رف ی کارتن گرف اورد چبکارش کنم داغ بزارم رو دلش قهر باشم یا ن فرقی نداره اون زودتر قهر میکنه دیرترم اشتی میکنه فرقی ندارم براش 

نمی‌دونم اینجور مردا چه دردی دارن

خب چرا زن میگیرن 

وقتی نمیخان خرج کنن یا محبت کنن 

همون ور دل ماماتشون بمونن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
نمی‌دونم اینجور مردا چه دردی دارن خب چرا زن میگیرن  وقتی نمیخان خرج کنن یا محبت کنن  هم ...

خیلی ناراحتم ازش. اروم نمیشم سرپل سراط تف میکنم تو صورتش پرتش میکنم پایین خیلی دلم شکسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحتم ازش. اروم نمیشم سرپل سراط تف میکنم تو صورتش پرتش میکنم پایین خیلی دلم شکسته 

نمی‌دونم چی بگم فقط از خدا میخام زندگیت بهتر بشه و دلت آروم 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
سر موز نزد میگه چرا گاز گرفتی نمیخاس نزدیکش باشم. بهونه میخاس

ببین به حرف من گوش کن. مردا هر چی کمتر بهشون محل بدی بیشتر میان دنبالت. 

تو الان خیلی معمولی رفتار کن. قشنگ ناهار و شامشو بده.ولی هیچ خواسته ای نداشته باش. بشین کتاب بخون. یا کارای دیگه. 

صبر کن خودش بیاد بگه چیزی لازم داری؟ خوبی همسرم؟

باور کن میاد.فقطبه رفتارت بستگی داره. 

زیادم باهاش حرف نزن. یعنی سر صحبت باز نکن. خودتو مشغول نشون بده چند وقت