2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بخاطرپولش نگفتم😐منظورم این بود خودم نمیتوتم تاسرکوچه برم شوهرمم ک قهره نمیتونم بگم بهش هیشکی ...

اسنپ عزیزم . بریز رو گوشیت برو قسمت نسخه و دارو . من دیروز حالم بدبود سفارش دادم مسکن اوردن 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
واقعامیارن؟؟بزاامتحان کنم خداخیرت بده

اره کنارش یه قرص دیگه ام سفارش بده ضایعه نباشه 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

خانما ببخشید باکاندوم احتمال بارداری هست؟؟من چندروز پربودم عقب افتاده بود عفونت داشتم پربودم ک عقب افتاد فک کردم بخاطر عفونته کلی زعفرون دارچین خوردم پریود شدم بعدازاونم پریودام منظم شد بی بی چک زدم منفی بود هفته پیش وزنم زیادشده شکم مخصوصا ران پاهام خطای ترکی میبینم 

شوهرم بددله نمیزاره جایی برم

اینقدر بدم میاد یعنی چی اگه اعتماد نداشت چراازدواج کرد باهاتون حالا من باشوهرم دعوا دارم میگه برو بیرون توروخدا من نمیرم خریدامم همه اینترنتی میوه هله هوله قرص همه چی

اینقدر بدم میاد یعنی چی اگه اعتماد نداشت چراازدواج کرد باهاتون حالا من باشوهرم دعوا دارم میگه برو بی ...

من زن سومشم زنای قبلیش نمیدونم چیکارش کردن ک البته بااونام اینجوری بوده اولی شش سال تحمل کرده ولی دومی فقط دوماه تحمل کرده گویا زن ازادی بوده اینام مثه من کردنش توقفس تحمل نکرده فرارکرده ولی من دیگ سرشدم...