2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوال منم هست بعضیا میگن وحشتناکه بعضیا میگن نه دردی نداره نمیدونم حرف کیو باور کنم

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

لیزر که درد نداره اصلا🤨اگه کامل بری جلسات رو صاف صاف میشی هیچ مویی نداری

دوست مامانم کامل رفت میگه دیگه راخت شدم هیچ مویی ندارم

ولی مامانم کامل نرفت

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

من 5 جلسه رفتم ول کردم. بخاطر دردش نمیدونم چکار کنم. اما عالیه. منم کمک کنید. واقعا الکس خنک کننده د ...

من الکس دایود میرم درد داره دیگه باید تحمل کنی، اونای هم که درد نداره شبه لیزر هستن مثل اونای که درد دارن نیست 

🥴امضام نمیاد 
اره میگن یه ذره میسوزه پوست

نه اصلا هیچی

فقط انگار یه غلطک روی پوستت میکشن

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

سوال منم هست بعضیا میگن وحشتناکه بعضیا میگن نه دردی نداره نمیدونم حرف کیو باور کنم

شایدم بستگی به دستگاه داره

میگن دستگاهایی که خنک کننده داره درد نداره 

من خواهرم رفت میگه فقط ساق پام یکم درد گرفت بقیه جاها اصن درد نداشت

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
2824
2823
2791
2779
2792