2777
2789

مثلا همیشه یکی هست بگه کم لباس بردار بعد خودش کم مونده ماشین لباسشویی و یخچالم بیاره. دیگه چی یادتون افتاد؟

🧿لطفا برای خوشبختی و حاجت‌رواییم دعا کنید یا صلوات یا انرژی بفرستید منم به یاد کسایی که یادمن هستم💕🧿

همیشه تو سفر که خوب بقیه رو میشناسی

دقیقا همونی که سعی داره مخفیش کنه نشون میده

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همیشه بین منو و خواهرم اتفاق میفته 🤣

یچی که تو سفرای ما پیش میاد یکی از همسفرمان  خیلی دلش میخاد همونجایی که اون میگه بساط کنیم بشینم اگه نظر اون نباشه تمام مدت که نشستیم غر میزنه 

تو فامیلای ما همیشه یکی هست که وقتی میخوایم غذا سفارش بدیم یقه چاک میده که اینکارا چیه یه چیز حاضری میخوریم😑

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،بهت تبریک میگم چون تو یه احمق به تمام عیاری                                        

من که چیزی یادم نمیاد 

احتمالا به خاطر اینه ک سفر نمیکنیم☹🤣

شوخی میکنم 

مثلا همیشه یکی هست که ساکش پر از وسایل بقیه است 

آخرشم بقیه هیچی نیاوردن ولی اون همه چیش تکمیله🤪😂

بیا خوب باشیم.....؛

شوهر من همیشه بی برنامه منو میبره مسافرت بخاطر همین معمولا سر لباس دعوا داریم ک چرا نگفتی من وسایل سفرو جمع کنم مثلا منو میبره خونه بابام یدفعه شب تصمیم میگیرن با داداشام بریم شمال خب داداشام تو خونه ی خودشونن آماده میشن ولی منه بدبخت همیشه نصفه نیمه میرم حالا بعضی وقتام زیاد لباس میبرم میگم شاید رفتیم سفر اما خب نمیریم😂😏🤦🏼‍♀️

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

یبارم من تازه دخترمو از پوشک گرفته بودم رفته بودیم سفر  ماشین ما اول بود.  نگه میداشتیم  ۶تا ماشین بعد ما نگه میداشتن که دخترمو دستشویی ببرم 

الان چند ساله سوژه شده میگن واسع ی قاشق چایخوری  جیش شش تا ماشین و ۱۵نفر ادم نگه میداشتن 🤣