2777
2789
عنوان

رژیم تغذیع

58 بازدید | 9 پست

سلام من حدود سه چهارچلسه ای هست ک پیش ی دکتر خوب برای رژیم چاقی میرم اما بعد ازمایش و اینا تنهاچیزایی ک بم داده آهن و زینک و سلن پلاست و ویتامین ب یک و ویتامینA بعلاوه رژیم غذایی هست...بنظرتون این تاثیری تو وزن من میزاره؟

من وقتی ازدواج کردم 49 کیلوبودم شوهرم شیرینی فروشی داره الان بعد 5سال به زوررژیم شدم95 دارم قرص لاغر ...

شوهر من هم آشپزخونه کار میکنه یعنی نگم که دارم میترکمم

😊😊

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😃😃😃😃

وای فکرش را بکن رژیم برای ما معنی نداره دیگه 😃😃

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
وای فکرش را بکن رژیم برای ما معنی نداره دیگه 😃😃

اره هزارباررژیم گرفتم فایده نداشت دکترم گفته اگه لاغرنشی بچه دارنمیشی حالارفتم قرص گیاهی گرفتم اصلادلم هیچی نمیخاد ایشالااین دفعه جواب بده

این نیز میگذرد   
اره هزارباررژیم گرفتم فایده نداشت دکترم گفته اگه لاغرنشی بچه دارنمیشی حالارفتم قرص گیاهی گرفتم اصلاد ...

نگران نباش بچه میاد ان وقت بهش برس حسابی

اره هزارباررژیم گرفتم فایده نداشت دکترم گفته اگه لاغرنشی بچه دارنمیشی حالارفتم قرص گیاهی گرفتم اصلاد ...

آب و مایعات خیلی زیاد بخور و قبل از اقدام هم اصلا استرس نداشته باش و حتما هم شکمت خالی نباشه 🤗🤗☺😊☺

ممنون برام دعاکن بشه

میشه خیلی زود اصلا هم استرس نداشته باش

تازه اگه بیخیال باشی بهتره 🥰☺☺🤗🤗